Discurs emoționant al lui Rafa Nadal: `Voi fi suficient de umil încât să accept că am o provocare în față`

Rafa Nadal este deja eliminat de la Turneul Campionilor și va juca astăzi ultimul său meci din actualul sezon.

Partida lui Nadal cu Ruud este una strict de ”palmares” pentru super-campionul spaniol.

Rafa Nadal se pregătește pentru sezonul viitor

Spaniolul este deja cu gândul spre sezonul viitor și a declarat la conferința de presă înaintea confruntării cu Ruud că privește umil viitorul și se pregătește intens să aibă un sezon excelent.

„Poate exista optimism și îndoială în acelați timp. După cum am spus, poți fi optimist și în același timp să ai îndoieli. De ce nu? Pentru mine, îndoielile, așa cum am spus de nenumărate ori, sunt foarte bune în această lume. Oamenii care nu au îndoieli sunt probabil foarte aroganți, după părerea mea. Dar dacă nu ești optimist sau pozitiv, lucrurile nu pot merge corect, asta e filozofia mea. Ce se va întâmpla în Australia? Nu știu.
Ce pot face pentru a-mi oferi o șansă de a avea un sezon bun anul viitor? Ca întotdeauna, voi fi suficient de umil încât să accept că am o provocare în față, că ultimele șase luni au fost foarte dificile pentru mine și că trebuie să muncesc mai mult și să recuperez ceea ce am pierdut. Tot ce am de facut acum este să revin la antrenament, să muncesc din greu, să fiu pozitiv în fiecare zi, să accept provocarea, să accept că probabil trebuie să sufăr puțin mai mult. Sunt gata să trec prin toate astea, iar în câteva luni vom ști dacă sunt hotărât în tot acest proces.”, a spus Nadal, citat de welovetennis.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari