Dinu Gheorghe nu crede în vedetele de la FCSB: `Este un handicap pentru ei!`

După începutul de sezon, intern, extrem de slab, FCSB se află pe poziția a 14-a în clasament, poziție care este mai aproape de retrogradare decât de laurii campionilor.

Dinu Vamă a vorbit despre noile ”perle” ale lui Gigi Becali și motivul pentru care nu strălucesc așa cum își dorește latifundiarul din Pipera.

Dinu Gheorghe nu crede în Tavi Popescu și în David Minculescu

Jucătorul pentru care Gigi Becali a plătit 1.7 milioane de euro sumă de transfer, David Minculescu, este mai mult pe banca de rezerve decât pe teren, iar Dinu Vamă crede ca jucătorul venit de la UTA Arad joacă mai mult pentru că intervine patronul la echipă.

”Și Miculescu, și Tavi Popescu au o problemă, un handicap pentru ei, zic eu. Ei, în clipa de față, trebuie să își câștige locul de titular.

Miculescu ar avea o șansă la Cordea. Cordea, acum, este peste el și nu știu dacă Miculescu are tăria de caracter sau puterea mentală să treacă și să lupte pentru postul de titular. El e băgat în echipă pentru că mai sună Gigi Becali: ’Ce facem cu Miculescu, de ce nu joacă?’.

Apoi, dincolo, Tavi Popescu, cât a fost accidentat Coman și nu a jucat, a zburdat acolo, nu a avut niciun fel de presiune. Acum, când a venit Coman, care cât de cât a jucat mai bine, e o concurență clară și acolo.

Nici el nu poate să facă față, zic eu, concurenței cu Coman. Și de aici pleacă acest prim eșec cu cei doi jucători tineri, foarte talentați.

Acești tineri trebuie băgați cu măsură, o repriză, 30 de minute, în anumite meciuri să nu joace, așa se crește un jucător, dar așa au considerat ei”, a declarat Dinu Gheorghe, potrivit ProSport.

David Minculescu a jucat în 6 partide pentru FCSB și a marcat 2 goluri.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed