Dinamo a visat o repriză în Germania! Meci nebun pentru dulăi la Kiel. S-a terminat aventura în Liga Campionilor

Dinamo a visat o repriză în Germania! Meci nebun pentru dulăi la Kiel. S-a terminat aventura în Liga Campionilor pentru trupa din Ştefan cel Mare. A fost 32-31 pentru Dinamo care obţine un rezultat important în Germania înainte de a fi eliminată.

Dinamo pornea fără nicio şansă în returul din Germania, contra celor de la Kiel. Totul, după înfrângerea la 13 goluri diferenţă din tur, 28-41.

Dinamo a visat o repriză în Germania!

Dinamo a ieşit cu fruntea sus din Liga Campionilor. După coşmarul de pe propiul teren, trupa din Ştefan cel Mare a pornit ca din tun în Germania. A condus la două goluri diferenţă la pauză. Diferenţa mare de valoare şi-a spus însă cuvântul.

După 16 partide în Liga Campionilor în acest sezon, „dulăii” lui Xavi Pascual au părăsit competiția supremă din handbalul european intercluburi.

Dinamo a pierdut meciul tur de la București cu 28-41 în fața celei mai titrate echipe din Germania în Liga Campionilor, Kiel. A reuşit să părăsească însă cu o victorie competiţia. S-a impus în ultima secundă în sala celor de la Kiel.

 

Astfel, băieţii lui Xavi Pascual şi-au îndeplinit obiectivul din acest sezon. Au ajuns în sferturile competiţiei şi sunt deja campioni în Liga Zimbrilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed