Dina Grameni face dezvăluirea serii! Cum a învins-o Farul pe CFR Cluj: ‘Se creează cât mai multe spații’ + Obiectiv clar pe finalul sezonului

Dina Grameni spune cum a reușit Farul să o învingă pe CFR Cluj. Dezvăluiri de senzație făcute de jucătorul lui Gică Hagi. A spus clar care este obiectivul echipei de pe finalul sezonului.

Meciul perfect făcut de Farul o propulsează pe CFR Cluj direct pe locul 4. Constănțenii reușesc o victorie istorică după 5 goluri înscrise în poarta clujenilor, care au înscris doar un singur gol.

Dina Grameni face dezvăluirea serii!

„Nu ne așteptam să învingem de această manieră, dar de făcut un joc bun, un joc spectaculos, cum am obișnuit lumea, ne-am așteptat să facem. Am vorbit și între noi, am vorbit și cu Mister, trebuia să legăm victoria, pentru că, până la urmă, suntem încă campioana României. Trebuie să demonstrăm acest lucru și pe teren. Noi ne luptăm pentru locul doi și sper să ajungem acolo și să ne menținem pe această poziție.

Eu personal cred că, împotriva echipelor bune ale clasamentului, știm să jucăm mult mai bine. Se creează cât mai multe spații, putem să profităm de acest lucru, spun eu, și cred că de aceea ne descurcăm mult mai bine, pentru că și în sezonul regulat, tot la echipele de la mijlocul clasamentului ne-am încurcat”, a declarat Dina Grameni, la finalul meciului, în direct la Digi Sport TV.

„Acolo este fotbal de performanță”

„La finalul sezonului regulat, când ne luptam în ultima etapă să prindem play-off-ul nu ne gîndeam chiar atât de departe, pentru că și Rapidul era destul de departe, în lupta la titlu cu FCSB, și CFR Clujul erau acolo, părea că locurile trei sunt sus, era și Craiova acolo, noi practic, lumea ne vedea o echipă de locul 5 sau 6, dar suntem bucuroși acum, trebuie să profităm de această șansă.

Față de anul trecut am avut mult mai puține realizări și acest lucru m-a făcut puțin să mă gândesc, dar nu mi-a influențat jocul. Am încercat să ajut echipa, dar vedem. 

Este o luptă grea, suntem patru echipe, cel puțin, poate că și Sepsi, dacă mai câștigă un meci în acea luptă, dar cred că se va juca până la ultima etapă pentru locurile grupei europene.

(nr. transfer) Nu pot să spun că nu mi-aș dori, cred că orice jucător care este la clubul asta și-ar dori să dea totul pe teren, să câștige toate meciurile să se afirme în prima ligă și apoi să facă pasul mai departe. Până la urmă acolo este fotbal de performanță și normal că imi doresc. Acum, vom vedea dacă va veni, dacă nu eu până la final voi da totul pentru echipă”, a mai declarat fotbalistul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed