Diletta Leotta de Moldova a dat cărţile pe faţă! Cea mai frumoasă jurnalistă, curtată de români. Imagini de senzaţie / Foto

Diletta Leotta de Moldova a dat cărţile pe faţă! Cea mai frumoasă jurnalistă a fost curtată şi de fotbaliştii români. Chiar ea a spus totul. Vedeta de peste Prut i-a dat de gol pe jucătorii care au vrut să o cucerească.

Olivia Cucoş, jurnalista de la TV Moldova 1, a devenit cunoscută după ce toată lumea a comparat-o cu Diletta Leotta.

Diletta Leotta de Moldova a dat cărţile pe faţă!

Acum, frumoasa Olivia Cucoș, a vorbit despre nick-name-ul care i-a fost pus. Nu este deloc supărată de acest apelativ. Olivia a fost şi pe stadionul Zimbru, la amicalul Moldova – România 0-5. Din contră, Olivia Cucoș se simte onorată de această comparaţie.

„Fiind o jurnalistă simplă, dintr-o țară mică, sunt o fată simplă de la țară care a fost comparată cu Diletta Leotta, deci am cu ce să mă mândresc. Le mulțumesc că au decis să mă poreclească”, a spus Olivia Cucoș, conform prosport.ro.

Totuși, există o diferență între cele două. Olivia Cucoș a explicat că nu și-ar dori să aibă iubit din lumea fotbalului, dar a recunoscut că a primit avansuri din partea fotbaliștilor.

„Am primit avansuri și din partea fotbaliștilor români. Asta e, fetele frumoase mereu primesc avansuri de la fotbaliști și nu numai. Trebuie să știi să gestionezi. Eu am mai spus, dacă voi avea un iubit fotbalist voi pleca din fotbal. Nu știu, nu mă uit la fotbaliști ca la viitori soți sau altceva”, a mai spus Olivia Cucoș, la ProSport Special.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari