Dezvăluiri uluitoare despre Istvan Kovacs! Ce se va întâmpla după ce a făcut praf meciul CFR Cluj-FCU Craiova. Are mari șanse

Dezvăluiri uluitoare despre Istvan Kovacs! Ce se va întâmpla după ce a făcut praf meciul CFR Cluj-FCU Craiova.

Kovacs are mari șanse să mari să fie „recompensat” de UEFA.

Cum ar putea Istvan Kovacs să fie „recompensat”

Românul a avut o prestație lamentabilă în meciul de baraj pentru calificarea în Conference League, dintre CFR Cluj și FCU Craiova. Totuși, ar putea să fie „recompensat” de UEFA. Acesta se află pe lista scurtă a arbitrilor care ar putea conduce finala Ligii campionilor dintre Manchester City și Inter Milano. Și asta pentru că, polonezul Szymon Marciniak, cel care era delegat să conducă meciul, este implicat într-un scandal uriaș.

Potrivit italienilor de la Gazzetta dello Sport, polonezul a fost prezent la un eveniment cu tentă anti-semită din țara sa. Astfel, este așteptat ca UEFA să reacționeze și Marciniak să rateze finala.

Kovacs a făcut praf meciul CFR Cluj – FCU Craiova

CFR Cluj a câștigat meciul cu FCU Craiova, 1-0, și va juca în Conference League. Arbitrul din Carei a fost însă aspru criticat de foarte multe voci pentru felul în care a condus partida.

„A început cum ne aşteptam. Faulturi încontinuu pentru ei. Nici corner nu ne-a dat că nu voia el să dea corner. Când a văzut că nu ne poate potoli a dat drumul la artileria grea. Om eliminat aiurea, penalty nedat. Totul numai pe invers cu scopul ştiut doar de dânsul. Vorbesc de acest ultim meci. Nu-l uităm nici pe Chivulete.

Ce a fost în seara asta a fost măcel. Faulturi aiurea acordate. A încercat cu chestii mici şi când a văzut că nu se poate a trecut la lucruri mari Trebuia să ne oprească într-un fel. Un sezon cu suişuri şi coborâşuri. Acest lucru să-l continuăm, meciurile foarte bune. Nu am fost lăsaţi să ajungem în Europa. Încercăm la anul să intrăm în Europa fără baraje. dacă dăm de domnul Kocavs sezonul viitor ne luăm adio. Sper să nu ne mai întâlnim cu el”, a tunat Vlad Achim, la finalul meciului.

Distribuie articol:

COMENTARII

3 COMENTARII

  1. Pe bune? MITITEL cum pierde un meci cum se urca pe gard sa cotcodaceasca ca o pizda, ba ca este vina arbitrilor , ba ca are cineva ceva cu el. Este un prost manager. Vinde aiurea si are pretentii de europa cand totusi a jucat cu o fosta campioana. Nu mai zic si de antrenor caeste unulndintre cei mai buni chair daca trec printr-o perioada aiurea.

  2. Ice Cube te-ai uitat la aragaz , aici nu e vorba de Mititelu aici e vorba de un furt ordinar săvârșit de un arbitru în fața a milioane de telespectatori . Dacă șeful arbitrilor lua măsuri în meciul Rapid- FCSB alta era situația cred , dar cum el Vasaras a dat drumul la hoție ce mai poti face , sunt ferm convins că aici este și mâna Federației pentru că….de fapt ați urmărit cu toții meciul și ați observat de ce fotbalul nostru cade jos și nu se oprește din cădere

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed