Dezvăluiri uluitoare despre cei de la Rapid! Daniel Niculae nu s-a mai abţinut: ‘E groaznic’

Dezvăluiri uluitoare despre cei de la Rapid! Daniel Niculae nu s-a mai abţinut.

Președintele formației din Giulești a vorbit despre relația pe care o are cu fanii echipei sale, dar și despre felul în care se simte la clubul Rapid.

Dezvăluiri uluitoare despre cei de la Rapid

De altfel, Daniel Niculae a spus că înțelege nemulțumirile suporterilor, asta după ce liderii de galerie și-au exprimat dezacordul referitor la transferurile încheiate de oficialii giuleșteni la începutul sezonului, conform Digi Sport.

„Sunt foarte bine, foarte sănătos, (n.r. dar) cu cât se apropie ora meciului apar și emoțiile, îmi transpiră palmele. Niciodată în viața mea nu am simțit emoțiile pe care le simt acum. Este groaznic!

Sentimentele sunt … Când ești jucător ține doar de tine, când ești pe banca de rezerve ține doar de tine, când ești antrenor, ieși, vorbești, interacționezi cu publicul, ține și de tine, când ești suporter poți să refulezi sau să încurajezi, când ești oficial nu prea mai poți.

Îți transpiră palmele, inima câteodată bate cu intensitate, apoi se oprește.

La Sibiu am întâlnit o mulțime de rapidiști, vreo 3.000 au fost pe stadion și de aceea îmi pare rău că nu le-am putut oferi victoria. O galerie extraordinară, formată din oameni care iubesc echipa și creează cea mai frumoasă atmosferă. Plus că suporterii Rpaidului nu au mai făcut probleme de nu știu când”, a spus Daniel Niculae, potrivit sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed