Dezvăluiri teribile din puşcărie! Un fost patron din Superliga, de nerecunoscut. Ce i s-a întâmplat în spatele gratiilor

Dezvăluiri teribile din puşcărie! Un fost patron din Superliga, de nerecunoscut. S-a aflat ce i s-a întâmplat în spatele gratiilor. Declarațiile halucinante ale lui Marian Iancu au lăsat ascultătorii cu gura căscată.

Marian Iancu, amintiri tulburătoare din închisoare! Este de nerecunoscut după opt ani în spatele gratiilor. Declarații cutremurătoare.

Marian Iancu, poveste traumatizantă!

Marian Iancu, fostul patron al celor de la Poli Timișoara, a petrecut opt ani în spatele gratiilor.

Acuzat de evaziune fiscală și spălare de bani, instanța l-a condamnat inițial la 14 ani de închisoare, însă a fost eliberat în anul 2022, cu șase ani mai devreme decât termenul stabilit la finalul procesului.

Marian Iancu a dezvăluit detalii despre perioada de neimaginat petrecută în celulă.

„E un episod de care mă detașez. Îl las deoparte și vreau să-mi așez lucrurile. Poate acum sunt puțin mai ponderat. Faptul că am ieșit din prim plan și am avut o viața mai ordonată poate m-a făcut să fiu mai ponderat.

Eu eram coleric și reactiv, dar acum nu știu dacă aș mai fi la fel. Sunt mai așezat, mai ponderat. Sunt cu gândul mai mult la echilibru. Aș merge pe răspunsul «Suntem prea bătrâni să ne mai certăm, că nu mai avem timp să ne împăcăm». Dar mai am momente în care mi-ar plăcea să spun lucrurilor pe nume. Nu mai sunt așa direct, dar nu se știe când voi reveni la proastele obiceiuri”, a spus Marian Iancu la „Un Podcast”.

”S-ar găsi oameni cu care să mă cert, dacă aș reveni în fotbal!”

Împreună cu doi complici, Iancu a fost nevoit să plătească statului suma de 150 de milioane de dolari și 18 milioane de euro.

Pentru a recupera suma în cauză, magistrații Curții de Apel au confiscat de la fostul președinte al Poli Timișoara, cât și de la ceilalți doi complici, 7 case și apartamente, 7 terenuri și 3 mașini.

Marian Iancu a vorbit și despre o potențială revenire în fotbal.

”S-ar găsi oameni cu care să mă cert, dacă aș reveni în fotbal. Dacă le cauți, găsești. Uite, cum l-am găsit eu pe Șucu. Nu e la nivelul competiției mele, din nefericire, lucrăm cu materialul clientului. Cu prostiile pe care le face adică. Și nici nu se debarasează de ele. E și consecvent. Zice că nu-l vede nimeni.

Nu mai e la început. Își asumă, e majoritar la Rapid. Răspunde pentru toate bunele și pentru toate relele. Doar că cele bune ar trebui să fie la el și să scape de rele. Dar nu reușește asta!”, a spus Iancu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed