Dezvăluiri şocante despre Victor Piţurcă! Scandalul va fi uriaş. Nimeni nu ştia aceste lucruri până acum

Nana Falemi, fostul mijlocaș al celor de la FCSB, a dezvăluit adevăratul motiv pentru care și-a ratat șansa de a debuta în tricoul naționalei României. Românul cu origini cameruneze ar fi fost victima nesperată a unui conflict de interese dintre fostul selecționer, Victor Pițurcă, și agentul Giovanni Becali.

Falemi privește liniștit în retrospectivă, reușind să obțină, de-a lungul timpului, șansa de a juca pentru o primă reprezentativă. Fotbalistul a reprezentat cu mândrie steagul Camerunului, țara tatălui său.

Nana Falemi, „sabotat”!

Nana Falemi a debutat pentru naționala Camerunului pe data de 27 martie 2003. A jucat, pe atunci, contra reprezentativei din Madagascar, scor final 2-0.

„Am fost chemat la niște trialuri cu Boloni când era selecționer la echipa națională.Ideea e că în perioada respectivă era un conflict de interese între impresarul Giovanni Becali și Victor Pițurcă și nu prea aducea jucători de la Steaua.

Eu trebuia să fiu la echipa națională. Au luat un jucător de la Dinamo care nu jucase de 6 ani. Era un conflict de interese, dar nu am făcut niciun tam-tam din cauza asta. Nu a fost o dezamăgire pentru că am primit de la Camerun, țara tatălui meu. Când am primit convocarea eram pe teren, la clubul din Ghencea. Vestea am aflat-o după antrenament, când plecam la vestiare. A venit delegatul sau masorul și mi-a spus că am primit convocarea pentru lotul Camerunului.

Am crezut că e o farsă și am tratat-o ca pe o caterincă. După aceea a început să îmi crească pulsul. În scurt timp am ajuns la vestiare și mi-au arătat telegrama. Și atunci a fost un moment de răsuflare pentru că muncisem pentru momentul acela, a fost ca un dar de la Dumnezeu.
Nu aveam relații. Doar pentru că eram camerunez și doar pentru că ei căutau un fundaș central sau un mijlocaș central cu experiență am fost chemat!”, a declarat Nana Falemi, la „Un Podcast”.

Românul cu origini cameruneze a mai bifat și alte trei selecții: 0-0 cu SUA și 1-0 cu Columbia la Cupa Confederațiilor din 2003, dar și un 0-3 într-un amical contra Bulgariei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed