S-a aflat adevărul despre Victor Piţurcă! Mama copilului fostului selecţioner a spus tot. Nimeni nu ştia aceste lucruri

S-a aflat adevărul despre Victor Piţurcă! Mama copilului fostului selecţioner a spus tot. Nimeni nu ştia aceste lucruri. Sunt dezvăluiri uluitoare despre antrenor care îl vor enerva cumplit pe acesta.

Cea mai cunoscută amantă din România s-a decis să spună adevărul. A vorbit despre relaţia secretă de 16 ani cu Victor Piţurcă.

S-a aflat adevărul despre Victor Piţurcă!

Cea mai cunoscută amantă din România nu s-a mai abţinut. A vorbit, din nou, despre relaţia pe care a avut-o cu Victor Piţurcă. Fostul selecţioner şi Vica Blochina s-au iubit, în secret, timp de 16 ani. S-au despărţit cu scandal în 2012. Atunci, Vica Blochina i-a deschis proces lui Piţurcă pentru recunoaşterea paternităţii fiului ei, Edan.

Între timp, Edan, care are 17 ani, trăieşte în casa lui Piţurcă. În schimb, fosta balerină scoate la iveală amănunte incredibile din trecut, în podcastul „Online Story by Cornelia Ionescu”.

„Eu când m-am cunoscut cu tatăl copilului, era un antrenor la o echipă mică. Când am venit în viața lui, el a crescut foarte mult profesional. Așa s-a întâmplat cu toți oamenii din viața mea. Când eram în viața lor, la un moment dat se schimbau lucrurile. Sa întâmplat chestia asta cu copilul. S-a născut copilul într-o familie în care tatăl avea familia lui, iar eu… era o situație foarte aiurea.

Era o lecție pe care trebuia să o învăț, pentru ca mai târziu să îi învăț și eu pe alții, să le fiu exemplu. A fost ceva karmic. Pițurcă e născut tot pe 8 ca și mine. A fost o întâlnire karmică. Adică, voiam, nu voiam, asta era să fie. De ce am făcut copilul cu el? De ce am rămas eu în România? Edan este un copil foarte norocos, iar el s-a născut ca amândoi să învățăm ceva. Fix primii ani, el a stat cu mine, ca să îl învăț eu niște lucruri.

Ce a făcut karmic el? A plecat și m-a lăsat să învăț ceva. Eu, prin cifra mea, sunt foarte controlabilă, vreau să controlez tot timpul, nimic nu se mișcă fără mine. Pur și simplu din neant, de la 11 sau 12 ani, copilul meu s-a mutat la tatăl lui, că acolo se simte bine, pentru că avea nevoie de această aură a tatălui. E foarte interesant”, a spus Vica Blochina.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed