Dezvăluiri şocante despre noua iubită a lui Pique! Cum i l-a furat pe fotbalist Shakirei. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva / Foto

Dezvăluiri şocante despre noua iubită a lui Pique, Clara Chia, care a reușit să-l despartă pe fostul fotbalist de artista Shakira. Presa din Spania a scris că fostul fotbalist al Barcelonei a preferat-o pe tânăra în vârstă de 23 de ani pentru firea ei libertină, dar și pentru că ar fi adepta relațiilor deschise.

Clara Chia i l-a furat pe Pique Shakirei şi acum ies la iveală detalii despre relaţia dintre cei doi. Nimeni nu se aştepta la asta.

Detalii șocante despre Clara Chia, iubita lui Gerard Pique

Publicația El Nacional a scris un articol intitulat: „Cel mai intim secret al Clarei Chia. De ce Pique a părăsit-o pe Shakira”. Acolo este sugerat că fostul fundaș a preferat-o pe Clara Chia pentru că ea este adepta relațiilor non-monogame.

„Shakira este o persoană mai conservatoare decât Clara, din cauza vârstei sale, 46 de ani. Plus că trebuie să aibă grijă atât de părinții ei, cât și de cei doi copii pe care îi are cu Pique.

Ea vrea să aibă totul sub control. În ciuda faptului că nu era căsătorită cu Pique, trăiau o relație maritală în toate sensurile. Una dintre cauzele crizei dintre cei doi au fost aventurile extraconjugale ale lui Pique. Acestea erau cunoscute în viața de noapte din Barcelona”, a scris sursa citată.

Mai mult, sursa precizează că tânăra este afiliată unui cont de Instagram numit The Poly Spot, care se ocupă cu promovarea poligamiei.

„Clara Chia, pe de altă parte, are 23 de ani. Este din altă generație, ar putea fi fiica Shakirei. Potrivit fanilor ei de pe Twitter, este o adeptă fidelă a unui cont de Instagram numit The Poly Spot. Acesta răspândește beneficiile poligamiei, ale relațiilor poliamoroase, ale cuplurilor care permit membrilor lor să aibă și alte relații”, notează publicația spaniolă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed