Dezvăluiri şocante despre Mircea Lucescu! Ce a putut să îi facă fostului căpitan al naţionalei. Jigniri fără precedent

Mircea Lucescu, cel mai titrat antrenor român, a dezvăluit modalitățile prin care a reușit, de-a lungul timpului, să își pună la punct chiar și cei mai „neastâmpărați” jucători. Tehnicianul ar fi apelat la diverse tehnici de manipulare psihologică.

Răzvan Raț a vorbit despre perioada în care el însuși a fost pregătit de către antrenorul român, pe vremea când activa la Rapid București. Jucătorul a povestit despre atitudinea pe care Mircea Lucescu o aborda în vestiarul giuleștenilor.

Dezvăluiri şocante despre Mircea Lucescu!

Răzvan Raț s-a simțit „terorizat” de către Mircea Lucescu.

„Pot și acum să povestesc, atunci nu a fost amuzant. E bună în sensul în care aveam tabieturile mele… Jucam cu Vorskla Poltava, programul era simplu când la 19 era meci. La hotel se făcea ședința de pregătire, într-o sală de conferință, și după aceea plecam la stadion. Dacă eram aproape de stadion, undeva la ora 17 fix era ședința de pregătire, dura 10-15 minute, ne spunea ce aveam de făcut, strategia, faze fixe, etc. Eu aveam o superstiție, veneam ultimul la ședință sau ieșeam ultimul din vestiar. Aveam eu păsăricile mele în cap.

Libertatea ta se termină când începe libertatea celuilalt ne-a zis Lucescu, ceea ce e foarte valabil. Asta era în context de colegialitate, ești liber să faci ce vrei atâta timp cât nu deranjezi, deci teoretic sunt liber, dar când deranjez, deja nu mai e ok.

„Nu mă interesează, stai jos!”

Deci nu deranjam, nu ajungeam mai târziu, era 16:57, ajung, intru, băieții mustăceau. Lucescu, în partea dreaptă arăta 16:57, eram în timp. Mă pun, Lucescu iar zice că vin ultimul, «nu ne respecți». I-am zis: «Uite, sunt în timp știi că am alea ale mele, uite ceasul, fără 3 minute». Mi-a zis «Nu mă interesează, ești un nesimțit, nu ne respecți, nici pe mine, nici pe colegi». «Ai zis la 17, la 17 vin, dacă întârziam, da, dar dacă nu am întârziat». «Nu mă interesează, stai jos», mi-a spus din nou.

Stau jos și era un flipboard, era acoperită prima pagină, cea cu echipă, apoi erau tot felul de chestii tactice, marcaje, cine bate cornere, dar în fine, prima parte echipa. Și ridică, ăștia încă râdeau, și dă pagina, mă uit eu, eram tăiat și scria Shevchuk în locul meu!”, a povestit Răzvan Raț, conform iamsport.ro.

Raț a povestit cum Mircea Lucescu s-a răzbunat pentru că jucătorul a ajuns ultimul la ședința de pregătire. Tehnicianul nu l-a mai introdus în teren la meci, ba chiar l-a trimis la încălzire de la începutul partidei, până în minutul 86.

„După ajungem la meci… Eu pe bancă, în minutul 4 sau 6, în fine, Shevchuk era un pic dezorientat, nu cred ca avea legătură, în fine, și îmi zice antrenorul secund să mă duc la încălzire. M-am încălzit până în minutul 86, cred că am intrat!”, a mai spus Răzvan Raț, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed