Răzvan Lucescu a spus adevărul! Ce face, de fapt, Elias Charalambous la FCSB. Este răsturnare totală de situaţie

Răzvan Lucescu a analizat demersul celor de la FCSB, în cadrul stagiunii trecute de Superliga, și l-a felicitat pe Elias Charalambous, tehnicianul roș-albaștrilor! Cel care tocmai a câștigat titlul de campioană cu PAOK Salonic a vorbit și despre implicarea lui Gigi Becali la echipă.

Cu Elias Charalambous la cârma formației, FCSB a devenit campioană în Superliga, după nouă ani de secetă. În acest context, patronul grupării din Capitală i-a triplat salariul cipriotului.

Ce face, de fapt, Elias Charalambous la FCSB!

Răzvan Lucescu este de părere că Elias Charalambous menține echilibrul în vestiarul celor de la FCSB.

„Trebuie să fie mentali pregătiți ca să aibă încredere și să nu cedeze în momente de dificultate, să aibă capacitatea de a fi concentrați în orice moment al jocului. Să nu le zboare mintea sau să-și piardă determinarea și încrederea, lucruri care să-i ducă la greșeli. Astea nu le face patronul!

Patronul investește, îi place și are această pasiune să se implice. Și văd că o face foarte bine în colaborare cu antrenorii lui.

Ceea ce cred eu că a făcut Charalambous acolo extraordinar, aș spune exact asta: echilibru! Pentru că a reușit să gestioneze o situație foarte complicată, toate deciziile pe care patronul le-a luat, echipa și jucătorii le-au știut.

Puteau fi afectați, puteau să-și piardă respectul, puteau să-și piardă încrederea. Dar el a reușit să le lege foarte bine și să se folosească de fiecare element. În fotbal trebuie să știi să faci și asta, să te folosești de fiecare situație, de fiecare detaliu, de fiecare jucător care este în top. Să te folosești de oameni din jur care pot să-ți aducă ceva pozitiv la echipă. Ăsta e meritul mare al lui Charalambous!”, a declarat, conform gsp.ro, Răzvan Lucescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed