Dezvăluiri șocante despre antrenorul Simonei Halep! Cum a băgat-o Patrick Mouratoglou pe Serena Williams în depresie: `Problema e că ești foarte mare, ai multă grăsime`

După ce a fost suspectat că ar sta în spatele problemelor de dopaj cu care se confruntă acum Simona Halep, Patrick Mouratoglou a intrat recent într-un alt vârtej mediatic. Și asta din cauza dezvăluirilor din filmul de pe HBO, ”Being Serena”.

Serena Williams a plâns, înainte de Roland Garros 2018, din cauza replicilor și a ceea ce-i cerea Patrick Mouratoglou. Tocmai ce născuse și revenise în circuit.

”Primul pas este să încetezi alăptarea!”

”Totul este să obții rezultatul, așa că rezultatul pe care îl dorim este ca tu să joci și să câștigi. Dar întrebarea este: cum o facem? Deci, primul pas este să încetezi alăptarea.

Problema e că ești prea mare. Pentru că ai multă grăsime. Să faci exerciții simțindu-te super grea este o glumă. Este prea dificil, știi. E în regulă că ai avut un copil. Este nevoie de timp, dar când te întorci pe terenul de tenis, trebuie să fii 100% pregătită pentru competiție.

La Roland Garros trebuie să-ți oferim posibilități maxime de a juca… Prefer să mergi la Roland Garros cu 0 meciuri în picioare, dar să fii super în formă”, i-a transmis Mouratoglou elevei sale de atunci, potrivit Tennis World USA.

”Nu sunt leneșă!”

Mouratoglou a presat-o pe Serena, extrem de fragilă emoțional, din cauza unei depresii postnatale: „Nu vreau să crezi că nu am făcut-o, pentru că nu e așa. Mă antrenez toată ziua, ca întotdeauna. Slăbisem foarte mult, dar după turneul de la Miami am mers acasă și am pus 8 kg.

Nu știam de unde. Și asta a fost frustrant. Pentru că îmi dau silința. Nu sunt leneșă, nu am fost niciodată. Nu am ajuns niciodată acolo unde am fost fără să depun efort. Am chestia cu alăptarea”, i-a spus Serena.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed