Dezvăluiri şocante ale lui Adrian Mititelu! S-a aflat adevărul despre trădarea uriaşă a lui Gică Popescu. Cine nu l-a vrut, de fapt, la Universitatea Craiova

Dezvăluiri şocante ale lui Adrian Mititelu! S-a aflat adevărul despre trădarea uriaşă a lui Gică Popescu. Patronul lui FCU Craiova a spus cine nu l-a vrut, de fapt, pe fostul căpital al Barcelonei în Bănie.

În 2022, Gică Popescu şoca toată România. Revenea în ţară, dar nu la marea sa dragoste, Universitatea Craiova. A ales marele duşman, Dinamo.

Dezvăluiri şocante ale lui Adrian Mititelu!

La peste 20 de ani distanţă, Adrian Mititelu şochează pe toată lumea. Spune cine nu l-a dorit pe Gică Popescu la Craiova. Este vorba despre Pavel Badea care atunci juca la echipa lui Adrian Mititelu şi Dinel Staicu.

„Pavel Badea nu şi l-a dorit pe Gică Popescu. El era liderul echipei şi devenea un pitic dacă venea Popescu. Când Gică Popescu a fugit de la Steaua strigam în tribune Gică Popescu, Dumnezeul nostru. Eu l-am adus pe Luţu din Coreea, eu am dat bani ca să se întoarcă Luţu. Toţi banii pe care i-am băgat la echipa asta i-am băgat cu tot sufletul nu de prost. El a făcut o mare eroare atunci când nu s-a întors la noi. Trebuia să fie conducătorul clubului. Aşa văd eu lucrurile, poate greşesc eu”, a spus Mititelu, în direct la PRO Arena.

Badea era atunci căpitan la Craiova, dar între timp a schimbat tabăra. Se află în conducerea celor de la CSU Craiova. Mititelu nu-l iartă nici acum pe Badea, dar nici pe Sorin Cârţu.  „Eu mă lupt de 11 ani de zile să demonstrez lucruri de bună credinţă. Cei care au făcut privatizarea în 1991, tot ei spun că s-a făcut greşit atunci.

E greu de crezut că mai poate fi vorba despre o reconciliere. Eu ştiu o situaţie în care doi fraţi nu-şi mai vorbesc din cauza acestei situaţii. Sunt cu inima împăcată, am luptat şi o să lupt până voi închide ochii. Un club cu patrimoniu de 20 de milioane de euro a fost băgat în faliment pentru 3 milioane de euro. Sunt două echipe diferite, nu se mai poate face nicio conciliere. Ei sunt mai buni, deocamdată”, a mai spus Mititelu, conform sursei citate.

Badea neagă acuzaţiile lui Adrian Mititelu. „E o aberație! Gică Popescu mi-a fost coleg de cameră și coleg de echipă ani buni. Cine mai ia în seamă ce spune Adrian Mititelu? Un om care este extrem de bine ancorat în dezinformare. A fost vicepreședinte la Universitatea Craiova trei săptămâni, pe perioada lui Dinel Staicu. Cum să nu-l aduci pe Gică Popescu la Craiova când el era o imagine imensă?

Când el a venit vicepreședinte, eu eram președintele clubului. Când a venit, prima lui dorință a fost să mă dea pe mine afară. Nu am cum să am eu o colaborare cu Mititelu, n-am avut-o niciodată de-a lungul timpului datorită din cauza dificultății de comunicare pe care o are cu foștii fotbaliști. Nu se poate lucra cu el, n-am putut niciodată să fiu compatibil cu Adrian Mititelu.

Este clar că animozitatea pe care o are față de mine este izvorâtă din faptul că am dat drumul la acest proiect. Pentru a da cu noroi, găsește astfel de motive puerile”, a spus Badea.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed