Dezvăluiri incredibile despre fata selecţionerului Spaniei! Tocmai s-a despărţit de vedeta Barcelonei. Amănunte de ultimă oră din interior / Foto

Dezvăluiri incredibile despre fata selecţionerului Spaniei! Tocmai s-a despărţit de vedeta Barcelonei. Amănunte de ultimă oră din interior.

Dezvăluiri incredibile din Spania! Fiica lui Luis Enrique a fost părăsită de Ferran Torres, după un an și jumătate de relație.

Dezvăluiri incredibile desrpe fiica lui Luis Enrique

Dezvăluiri incredibile desrpe fiica lui Luis Enrique! Chiar dacă păreau că au o relație fericită, Ferran Torres și Sira Martinez s-ar fi despărțit recent.

Potrivit informațiilor oferite de spanioli, momentan nu se cunoaște motivul din spatele acestei decizii.

La finalul anului trecut, Luis Enrique, care era selecționerul echipei naționale a Spaniei la momentul respectiv, a răspuns la o întrebare cu privire la relația dintre cei doi.

„Îl schimb imediat, îl trimit în tribune şi nu mai pune piciorul pe terenul de fotbal”, a spus Enrique, despre posibilitatea ca fiica sa și Ferran să aibă un copil împreună.

Fiica fostului selecționer este o fire independentă și foarte competitivă. Aceasta a vorbit, într-un interviu pentru Vanity Fair, citat de Marca, despre tatăl său, dar și relația cu acesta.

De asemenea, femeia a vorbit și despre decesul surorii sale, Xana, care a decetat la vârsta de 9 ani, după cinci luni de luptă cu cancerul osos.

„Iubeşte să ne adune pe toţi în faţa şemineului şi să jucăm cărţi, de exemplu. Şi să călătorim.

Văd viaţa altfel. Sunt sensibilă, dar atunci când trebuie să fiu puternică sunt! Ce am trăit cu sora mea m-a făcut să văd viaţa într-un mod diferit. Bucuraţi-vă de fiecare clipă. Nu se ştie când va veni sfârşitul nostru”.

„La început nu le-a plăcut (n.r. părinţilor ei) acest univers (n.r. hipismul), nu l-au înţeles. A fost nevoie de timp. Acum se bucură şi mă susţin, dar dacă eu nu voi mai vrea, îmi pot lua la revedere de la toate acestea”, a spus aceasta, pentru sursa citată anterior.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed