Dezvăluiri incendiare ale unei foste vedete din Superliga! Ce le facea femeilor. Amănunte absolut incendiare / Foto

Dezvăluiri incendiare ale unei foste vedete din Superliga! Amănunte absolut incendiare.

Fost fotbalist la echipe precum Sportul, Rapid, Unirea Urziceni sau Kuban Krasnodar, Dacian Varga (38 de ani) a povestit la GSP Live, cum se distra alături de fostul fundaș al lui Dinamo, Cristi Pulhac (38 de ani), cu care a fost coleg de cameră.

Dacian Varga: „Ne-am înjurat, mi-a spart gura”

Varga și Pulhac au fost colegi de apartament în Floreasca, în timp ce jucau la echipe diferite din prima ligă. Dacian era la Sportul, în timp ce Cristi evolua ca fundaș stânga la Dinamo.

„Eu am stat cu Pulhac în cameră. Îți dai seama…Am jucat o dată într-un Sportul – Dinamo. Ne-am înjurat, mi-a spart gura și eu stăteam cu el în cameră, în Dorobanți. Eu l-am scuipat, el mi-a dat un cot de mi-a spart gura…

Și după meci am plecat cu aceeași mașină spre casă. Ce să mai reglăm după meci? Îi zic ‘Nu vezi că mi-ai spart buza?’, iar el a spus ‘Lasă, Daciane, că mergem acasă și îți pun gheață’. Și când am ajuns s-a dus la frigider și mi-a adus o pungă de gheață. E prietenul meu, fratele meu. Dar pe teren nu aveam scrupule. Vorbeam recent cu Cristi. Spuneam că dacă am scrie noi o carte, cea a lui Codin Maticiuc despre viața lui ar fi pistol cu apă. Făceam multe prostii. Nu poți să-ți imaginezi. Nu prea se poate spune ce făceam.”, a dezvăluit Dacian Varga, la GSP.

 

Ce le facea femeilor

Fostul fotbalist a vorbit despre cum se distra cu fostul său coleg.

„Zici că era bulevard prin casă. Da, erau multe vizitatoare. Eram tineri. Zici că era la hotel, se intra și se ieșea. Se lucra în schimburi… Se muncea non-stop. În trei schimburi. Da, erau și zile în care simțeam că eram epuizat.

Nu vă gândiți la prostii. Stăteam la vorbă, la caterincă. Era ceva… Doamne ferește!

La un moment dat stăteam cu el și bate cineva la ușă. Ne uitam unul la altul și ziceam ‘Bă, a venit pentru tine sau pentru mine?’. Am făcut multe.

Eram și eu invitat în seara când Pulhac și Ropotan au stat «Steaua e numai una». Dar nu m-am dus că eram în cantonament cu Sportul, că aveam meci. Dar știam tot ce petrece acolo”, a mai povestit Dacian Varga.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed