Dezvăluiri fabuloase ale lui Ilie Năstase! Fostul mare jucător a vorbit despre marele său vis. Detalii incendiare din interior

Dezvăluiri fabuloase ale lui Ilie Năstase! Fostul mare jucător a vorbit despre marele său vis. Detalii incendiare din interior ale primului număr 1 mondial al clasamentului ATP.

Filmul autobiografic „Nasty” ar putea fi lansat până la finalul anului. Acum, Ilie Năstase a vorbit despre proiectul său de suflet.

Dezvăluiri fabuloase ale lui Ilie Năstase!

Ilie Năstase e aproape să își îndeplinească visul pe care îl are de zeci de ani.

Cosmin Hodor și Tudor Giurgiu lucrează la filmul autobiografic, iar primele imagini au fost prezentate în această vară la Festivalul Internațional de Film Transilvania.

„Filmul e gata în septembrie, octombrie! Nu se amână! Mai avem ceva de completat la el și cred că pe la sfârșitul anului e gata. E foarte posibil”, a explicat „Nasty”, pentru fanatik.ro.

Năstase a mai vorbit despre producția cinematografică. „Am filmat la mai multe turnee. La Madrid, la Roma, la Roland Garros și filmul o să fie lansat la TIFF vara viitoare. Au fost interviuri cu jucătorii, a fost și Nadal pe-acolo. Mai trebuie să se facă interviurile cu Djokovic, Connors și Federer. La Roland Garros, s-a filmat și cu Nadia Comăneci. O să apară în film”, a explicat Nasty, conform sursei citate.

Marele vis a lui Năstase

Ilie Nătase a vrut și acum 5 ani să facă un film. „Mi-am dorit de mult acest film. În 2018, trebuia să fie făcut de un producător din Serbia. Cosmin Hodor a avut ideea ca filmul să fie regizat de Tudor Giurgiu și s-a legat treaba astfel.

Vreau să fac și muzeu, și o statuie. Am mai multe în cap. Cosmin Hodor e și el foarte implicat în producția acestui film. El e cu interviurile, cu toate întâlnirile, el se ocupă.
Filmul va apărea în curând, cel mai probabil anul viitor, dar acum se încearcă să se filmeze cu cât mai mulți jucători din generația mea care să dea interviuri despre mine, despre perioada aia frumoasă când jucam eu.

Va fi un film documentar, nu unul artistic. Vor fi interviuri, imagini din meciuri pe care trebuie să le cumpărăm, costă foarte mult să faci un film ca o producție de la Hollywood.
Mie mi-ar fi plăcut să mă joace Robert De Niro, dar e greu să îl ai pe el! E mai bine să rămânem în sfera asta a tenisului, nu mă bag la actorie”, a dezvăluit fostul mare tenismen.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed