Dezvăluiri de ultimă oră din scandalul Anamaria Prodan – Laurenţiu Reghecampf! Războiul dintre cei doi a depăşit graniţele ţării

Dezvăluiri de ultimă oră din scandalul în care aufost implicaţi Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf! Războiul dintre cei doi a depăşit graniţele ţării. Tot circul este de acum internaţional.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au bătut vineri seara, iar scandalul a ajuns la poliţie.

Dezvăluiri de ultimă oră din scandalul Anamaria Prodan – Laurenţiu Reghecampf!

Se pare că cei doi s-au certat din cauza faptului că Laurenţiu Reghecampf ar fi venit să-l vadă pe Laurenţiu Jr. Bătaia a fost filmată, iar cei doi au ajuns la poliţie. Apoi, antrenorul a mers la spital pentru îngrijiri medicale.

Scandalul în care au fost implicaţi antrenorul şi Anamaria Prodan este deja internaţional. Presa din Azerbaidjan, acolo unde antrenează Reghe, a scris despre ce s-a întâmplat. ”
Laurențiu Reghecampf, care a profitat de pauză din campionat din cauza meciurilor naționalei, a plecat în România după meciul cu Sabail.

Antrenorul, care se află de câteva zile la București, a mers în casa Anamariei Prodan, de care încă nu a divorțat oficial, și a creat un scandal. În incident au fost implicați ofițeri ai organelor de drept, iar pe numele antrenorului principal al lui Neftchi a fost deschis un dosar penal.

Scandalul s-a petrecut în jurul orei 19:00 în apartamentul din Snagov, unde cuplul locuia înainte de despărţire. Anamaria Prodan, care a fost supusă unei presiuni fizice şi a vorbit despre incident într-o declarație pentru presa locală.

„A venit în numele exercitării dreptului de a-și vedea copilul, a intrat în casă fără permisiunea nimănui și a început să-mi abuzeze finul. Mi-a blestemat finul și apoi ne-a amenințat cu moartea.

M-a târât de gât, m-a lovit. A sărit pe mașină și a continuat să înjure. Destul deja! Uită-te la starea telefonului meu, l-a spart și l-a făcut inutil”

În timpul incidentului a fost chemată poliția. Poliţia a ajuns la scurt timp după incident”, spun jurnaliştii de la sportinfo.az. Mai mult, sursa citată prezintă şi mai multe filmuleţe de la scandlaul dintre cei doi.

Reghe o antrenează pe Neftchi Baku de la începutul acestui sezon. Acesta a plecat în Azerbaidjan după ce a fost dat afară de la CSU Craiova.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari