Dezvăluiri de ultimă oră din scandalul Anamaria Prodan – Laurenţiu Reghecampf! Războiul dintre cei doi a depăşit graniţele ţării

Dezvăluiri de ultimă oră din scandalul în care aufost implicaţi Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf! Războiul dintre cei doi a depăşit graniţele ţării. Tot circul este de acum internaţional.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au bătut vineri seara, iar scandalul a ajuns la poliţie.

Dezvăluiri de ultimă oră din scandalul Anamaria Prodan – Laurenţiu Reghecampf!

Se pare că cei doi s-au certat din cauza faptului că Laurenţiu Reghecampf ar fi venit să-l vadă pe Laurenţiu Jr. Bătaia a fost filmată, iar cei doi au ajuns la poliţie. Apoi, antrenorul a mers la spital pentru îngrijiri medicale.

Scandalul în care au fost implicaţi antrenorul şi Anamaria Prodan este deja internaţional. Presa din Azerbaidjan, acolo unde antrenează Reghe, a scris despre ce s-a întâmplat. ”
Laurențiu Reghecampf, care a profitat de pauză din campionat din cauza meciurilor naționalei, a plecat în România după meciul cu Sabail.

Antrenorul, care se află de câteva zile la București, a mers în casa Anamariei Prodan, de care încă nu a divorțat oficial, și a creat un scandal. În incident au fost implicați ofițeri ai organelor de drept, iar pe numele antrenorului principal al lui Neftchi a fost deschis un dosar penal.

Scandalul s-a petrecut în jurul orei 19:00 în apartamentul din Snagov, unde cuplul locuia înainte de despărţire. Anamaria Prodan, care a fost supusă unei presiuni fizice şi a vorbit despre incident într-o declarație pentru presa locală.

„A venit în numele exercitării dreptului de a-și vedea copilul, a intrat în casă fără permisiunea nimănui și a început să-mi abuzeze finul. Mi-a blestemat finul și apoi ne-a amenințat cu moartea.

M-a târât de gât, m-a lovit. A sărit pe mașină și a continuat să înjure. Destul deja! Uită-te la starea telefonului meu, l-a spart și l-a făcut inutil”

În timpul incidentului a fost chemată poliția. Poliţia a ajuns la scurt timp după incident”, spun jurnaliştii de la sportinfo.az. Mai mult, sursa citată prezintă şi mai multe filmuleţe de la scandlaul dintre cei doi.

Reghe o antrenează pe Neftchi Baku de la începutul acestui sezon. Acesta a plecat în Azerbaidjan după ce a fost dat afară de la CSU Craiova.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed