Dezvăluirea nopţii despre Leo Messi! Campionul mondial a spus clar. La ce echipă va juca din sezonul viitor

Dezvăluirea nopţii despre Leo Messi! Campionul mondial a spus clar. S-a aflat la ce echipă va juca din sezonul viitor. Chiar fotbalistul a fost cel care a anunţat. Deşi a fost ademenit de Al Hilal şi Barcelona, Messi a decis altceva.

Leo Messi îşi va continua cariera în MLS, la Inter Miami, echipa lui David Beckham. Chiar argentinianul a fost cel care a făcut anunţul.

Dezvăluirea nopţii despre Leo Messi!

Leo Messi a acordat un interviu în presa din Spania în care a dezvăluit motivele pentru care nu a ajuns la Barcelona. Argentinianul a refuzat şi oferta celor de la Al Hilal. Va juca la Inter Miami.

„Mi-am dorit foarte mult să revin la Barcelona. Eram foarte încântat de idee, dar, după ce am trăit în 2021, nu am vrut să fiu pus din nou în aceeași situație. Să aștept să văd ce se va întâmpla și până la urmă să plec și viitorul să nu fie în mâna mea, ci în mâna altora.

Am auzit că Barcelona trebuia să vândă jucători sau să scadă salariile fotbaliștilor (n.r. – pentru aducerea sa). Adevărul este că nu am vrut să trec prin asta. Să am de-a face cu așa ceva. Așa că am luat decizia că voi merge la Miami.

Dacă nu am putut să revin la Barcelona, am vrut să părăsesc Europa. Să ies din lumina reflectoarelor și să mă gândesc mai mult în familia mea”, a declarat Messi, conform mundodeportivo.com.

Nu s-a oprit aici. „Deși am auzit că La Liga a acceptat ca eu să revin, mai erau multe alte lucruri de pus la punct. N-am vrut să fiu eu vinovat de plecarea unor jucători sau de scăderea salariilor. Am fost deja acuzat de multe lucruri care nu erau adevărate în cariera mea la Barcelona și deja eram obosit.

Nu voiam să trec prin toate astea din nou. Am vrut să fiu singurul care decide asupra viitorului meu, nu s-a putut. Mi-a fost teamă că se va repeta scenariul din 2021”, a mai spus Messi, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed