Dezvăluirea nopţii despre Gigi Becali! Lovitura dată de şeful de la FCSB. Vedeta care va ajunge la vicecampioană

Dezvăluirea nopţii despre Gigi Becali! Lovitura dată de şeful de la FCSB. Vedeta care va ajunge la vicecampioană. Este vorba despre unul dintre jucătorii doriţi de către latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali este foarte aproape de a aduce un jucător important la FCSB. Este vorba despre atacantul lui FC Argeş, Arnold Garita.

Dezvăluirea nopţii despre Gigi Becali!

Fotbalistul a retrogradat în liga secundă cu FC Argeș, după ce piteștenii au pierdut dubla manșa cu Dinamo. Astfel, are cale liberă către echipa lui Gigi Becali. Cei de la FCSB i-au pregătit contractul francezului, iar zilele următoare se așteaptă ca mutarea să fie parafată, conform fanatik.ro.

Şeful de la FCSB a a recunoscut interesul pentru Garita și a spus că a ținut cu Dinamo în barajul de promovare/menținere în Superliga, pentru ca atacantul pe care-l dorește să fie lăsat liber de contract de FC Argeș.

„Am ținut cu Dinamo la promovare. Am avut un interes, e un milion de euro în plus. Și mai e un interes, pe care nu pot să îl spun acum. Ce Ghezali? Nu mă uit la Dinamo!

Interesul sunt banii, un milion de euro din bilete. Și Garita e un interes. Decât să dai 200.000 de euro, mai bine îl iei liber”, a declarat Gigi Becali. În spațiul public a apărut informația care spune că înțelegerea lui Garita cu piteștenii se reziliază unilateral dacă echipă pică în liga secundă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed