Dezvăluirea momentului făcută de campioane! Româncele care au cucerit Europa. Au adus toate medaliile acasă

Dezvăluirea momentului făcută de campioane! Ele sunt româncele care au cucerit Europa. Au adus toate medaliile de la Europeanul de la Munchen acasă. „Tricolorele” au cucerit medaliile de aur, argint și bronz la dublu feminin în competiția continentală.

Proba de dublu a fost o afacere românească la Europeanul de tenis de masă de la Munchen! Patru dintre componentele lotului național și-au asigurat medalii!

Dezvăluirea momentului făcută de campioane!

Astfel, aurul a fost câștigat de Bernadette Szocs, care, alături de austriaca Sofia Polcanova, care are „rădăcini „ românești, au învins perechea Eliza Samara – Andreea Dragoman. Bronz a obținut și Adina Diaconu, împreună cu partenera ei din Spania, Maria Xiao.

Pentru Bernadette Szocs este a doua medalie la Munchen, după argintul de la mixt. „Am încercat să mă simt ca la un campionat național, că jucam cu alte românce, dar în capul meu era numai aur, aur. Mă înțeleg foarte bine cu Sofia, a venit la București, ne-am antrenat împreună, i-am arătat orașul”, a spus Bernadette Szocs, campioană europeană la tenis de masă.

Pentru Eliza Samara medalia de argint de la Munchen are o însemnătate aparte. Ea a vrut să demonstreze că încă este o forță pe continent, după ce a suferit o operație la coloană. „Mă simt ca și cum aș fi câștigat aurul. Faptul că joc fără nicio durere la fix trei luni de la intervenția chirurgicală de la coloană și că am cucerit o medalie aratâ că pot în continuare să joc la cel mai înalt nivel”, a dezvăluit Eliza Samara, vicecampioană europeană la tenis de masă.

Pentru colega ei, Andreea Dragoman, finala de la Munchen a fost prima la senioare. „Mă bucur enorm că am reușit această medalie, am dat tot ce am putut în finală, pentru mine este cel mai prețios cadou, mai ales astăzi”, spune şi Andreea Dragoman, vicecampioană europeană la tenis de masă.

Tot pentru prima dată pe podiumul european într-o probă individuală la seniori a fost și Adina Diaconu. „Sunt foarte fericită și mândră, este pentru prima dată când am jucat dublu alături de Maria, am fost inspirată când am ales-o, dar nu m-am gândit nicio secundă la această medalie. Este o surpriză foarte plăcută”, spune Adina Diaconu, medaliată cu bronz la Campionatele europene de la Munchen.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed