Dezvăluirea momentului despre vedeta celor de la Rapid! Îl mai vrea sau nu Cristiano Bergodi la echipă. Şefii din Giuleşti au spus clar

Dezvăluirea momentului despre vedeta celor de la Rapid! Îl mai vrea sau nu Cristiano Bergodi la echipă. Decizie luată, în urma celor 15 minute jucate. Şefii din Giuleşti au spus clar.

Cristiano Bergodi, schimbare de planuri! Viitor incert pentru unul dintre jucătorii promițători. Conducerea a decis.

A intrat în dizgrațiile lui Cristiano Bergodi!

Cătălin Cîrjan, jucător împrumutat de către Rapid din vestiarul celor de la Arsenal, nu a avut prea multe șanse în partidele oficiale din Superliga.

Mijlocașul are deja trecute în cont patru partide din postura de rezervă neutilizată. În cadrul duelului cu CFR Cluj (3-1), Cîrjan a fost introdus în teren de către Cristiano Bergodi, pentru aproximativ 15 minute, la finalul partidei. 

Deși Bergodi i-a acordat deja postul de titular lui Borja Valle, conducerea a anunțat că se gândește la transferul definitiv al lui Cătălin Cîrjan în vestiarul giuleștenilor.

„A intrat aseară. Noi avem foarte mare încredere în el, iar eu sunt convins că va juca mult mai multe minute. Acum nu depinde numai de noi. Noi ni l-am dorit foarte mult, e un jucător foarte talentat. Ține de el și de ceilalți jucători. Există o anumită concurență, iar dacă alți jucători dau un randament mai bun, antrenorul alege pe cine crede că e mai apt la ora jocului.

Noi am luat în calcul asta de la început (n.r – transferul definitiv al lui Cîrjan). L-am luat împrumut cu opțiune. Vom vedea la finalul sezonului dacă o activăm sau nu. Nu pot să vă spun sumă. Nu e nici o sumă mică, nici o sumă exorbitantă. E un pic peste un milion”, a spus Victor Angelescu, la Prosport.

Cîrjan a fost convocat la Echipa Națională U21 și a debutat în duelul direct cu Albania (2-3), din cadrul preliminariilor EURO 2025, fiind introdus abia în minutul 89.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed