Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Specialiştii străini au dat verdictul. Ce se va întâmpla la procesul de dopaj

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Specialiştii străini au dat verdictul. S-a aflat ce se va întâmpla la procesul de dopaj. Deşi incertitudinea planează în cazul de dopaj al româncei, totul ar fi în favoarea ei.

De aproape șapte luni, Simona Halep este suspendată, dar momentul revenirii este aproape. Jurnaliștii finlandezi au identificat indiciul care arată că românca va reveni în circuit.

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep!

În acest moment nu există nicio decizie oficială în cazul Simona Halep. Se pare că sportiva din Constanța și membrii staff-ului ei știu ce nu știe toată lumea. Jurnaliștii nordici spun că încetarea contractului dintre Patrick Mouratoglou și Holger Rune aruncă totul în aer. Despărțirea dintre cei doi a survenit subit. Motivul ar fi acela că Halep își pregătește întoarcerea în circuit.

„Sunt semne ale revenirii Simonei Halep în circuitul WTA, deși jucătoarea este în continuare suspendată. Halep a dat o probă pozitivă la US Open 2022, iar Agenția pentru Integritatea Tenisului, responsabilă de caz, a anunțat că substanța interzisă, Roxadustat, a fost găsită în probele A și B ale lui Halep.

Halep a devenit activă pe rețelele de socializare miercuri și a postat o imagine foarte pozitivă. Ea a citat piesa lui Charlie Chaplin, ‘Zâmbește’, cu cuvintele ‘Veți descoperi că viața merită trăită dacă doar zâmbești!’. Un impuls suplimentar pentru revenirea Simonei Halep este știrea de marți conform căreia antrenorul de top Patrick Mouratoglou a încetat colaborarea cu jucătorul danez Holger Rune. Mouratoglou este cunoscut în continuare ca antrenorul lui Halep”, notează jurnaliștii de la murtopallo.net.

Simona Halep a plecat iar în vacanță, în condițiile în care procesul pentru dopaj a suferit o nouă amânare. Pe data de 7 octombrie 2022, Simona a primit înștiințarea că fost suspendată provizoriu, iar cazul româncei nu a fost soluționat nici până în prezent.

Obișnuită cu călătoriile, Halep nu poate sta prea mult timp acasă. A plecat la Monte Carlo, alături de cea mai bună prietenă a ei, Georgiana Herda! Cele două se bucură de peisajele spectaculoase de la malul Mării Mediterane.

Suspendată din tenis aproximativ 7 luni, Simona a coborât până pe locul 26 în clasamentul WTA. Sportiva din Constanța nu dramatizează și rămâne optimistă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed