Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Cu cine a fost văzută româncă. Persoana care o ajută să treacă peste coșmarul suspendării / Foto

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep! Cu cine a fost văzută româncă. Persoana care o ajută să treacă peste coșmarul suspendării.

Jucătoarea de tenis a răspuns invitației și a participat la un eveniment, duminică.

Dezvăluirea momentului despre Simona Halep

Simona Halep a fost prezentă la un eveniment caritabil organizat de Fundația Renașterea. La „Iluminare în roz”, jucătoarea de tenis a ținut un discurs în care a promovat metodele de prevenire a canceului la sân.

Fosta campioană de la Wimbledon și Roland Garros nu a venit singură. A fost însoțită de Georgiana Herda, prietena sa, care a susținut-o și a ajutat-o să treacă peste cele mai grele momente în ultimele luni.

În ultimul an, cele două au fost și în mai multe vacanțe împreună.

Simona Halep și Georgiana Herda au fost colege de școală, iar acum aceasta este președinta fundației care îi poartă numele jucătoarei de tenis.

„Sunt extrem de onorată de această invitație. Este o mare onoare și o mare bucurie să fiu alături de Fundația Renașterea.

Ca sportivă, dar mai ales ca femeie, știu cât de importantă este prevenția, așa că le rog pe toate femeile din țara noastră să meargă la controale medicale anuale.

Sănătatea este cea mai importantă și o spun din tot sufletul, mai ales în aceste momente. Să aprindem împreună lumina roz a speranței și a renașterii!”, a fost discursul Simonei Halep,

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed