Dezvăluirea momentului despre Mihai Stoica! Tocmai a semnat până în 2029. Decizie oficială a lui Gigi Becali

Decizia oficială luată de Gigi Becali în ceea ce privește viitorul lui Mihai Stoica la FCSB. Managerul oficial al roș-albaștrilor și-a prelungit contractul pe care îl are cu clubul până în 2029.

Gigi Becali a renunțat anul trecut la funcțiile oficiale pe care le deținea la FCSB, alegând să rămână acționar cu 99,99% drepturi. Tot atunci, Mihai Stoica devenit administrator și președinte al CA al Societății Fotbal Club FCSB S.A.

Dezvăluirea momentului despre Mihai Stoica!

Lui Mihai Stoica i-a expirat contractul cu clubul în ianuarie 2024. Adunarea Generală a Acționarilor, formată din Gigi Becali și cumnatul său, Constantin Geambazi, i-a prelungit contractul de administrator și președinte al Consiliului de Administrației al clubului cu încă 5 ani.

”Se prelungeste durata mandatului de administrator și presedinte al consiliului de administrație îndeplinit de domnul Stoica Mihai, cu o perioadă de 5 ani. De la data de 10.01.2024 până la 09.01.2029”, se arată în hotărârea publicată în Monitorul Oficial din 10 aprilie 2024.

Stoica este la FCSB din anul 2002. A avut o întrerupere de 3 ani, atunci când a fost președintele defunctei Unirea Urziceni. Unde a câștigat titlul alături de Dan Petrescu.

Potrivit fanatik.ro, Gigi Becali i-a prelungit contractul de administrator și vicepreședinte al Consiliului de Administratie al grupării roș-albastre și lui Valeriu Argăseală. Fostului arbitru FIFA i s-a prelungit contractul până pe 9 ianuarie 2029.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed