Dezvăluirea momentului despre Lewis Hamilton! Pilotul Mercedes a dat lovitura carierei. Ce i-au dat nemţii deşi a ajuns un pilot de pluton

Dezvăluirea momentului despre Lewis Hamilton! Pilotul Mercedes a dat lovitura carierei. S-a aflat ce i-au dat nemţii deşi a ajuns un pilot de pluton.

Lewis Hamilton, colaborare de top! Contractul pe care l-a semnat îi va trece în cont câteva zece de milioane. 

Dezvăluirea momentului despre Lewis Hamilton!

Lewis Hamilton a semnat un contract de prelungire cu Mercedes. Pilotul se va bucura până în anul 2025 de colaborarea actuala sa echipă.

Deținătorul a șapte titluri de campion în Formula 1, Hamilton a ajuns la egalitate cu Michael Schumacher.

„Nu am fost niciodată mai înfometaţi. Am învăţat din fiecare victorie, dar şi din fiecare dezamăgire. Vom continua să luptăm, indiferent de provocare şi vom câştiga din nou. Sunt recunoscător că am această echipă, care m-a susţinut atât pe circuit, cât şi în afara lui”, a declarat Hamilton, după ce şi-a prelungit contractul cu Mercedes.

Pilotul v-a încasa 100 de milioane de lire sterline, conform telegraph.co.uk, adică peste 116 milioane de euro, din urma colaborării cu Mercedes.

Hamilton a susținut prima sa cursă oficială în Formula 1 în 2007, la McLaren. În cel de-al doilea sezon la McLaren, Lewis a câștigat primul său titlu mondial.

Britanicul colaborează cu Mercedes din anul 2013, alături de care a mai cucerit încă șase titluri de campion în Formula 1.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed