Dezvăluirea momentului despre Ianis Hagi! Ce se va întâmpla după EURO 2024. Totul a devenit public

Dezvăluirea momentului despre tricolorul Ianis Hagi! Ce se va întâmpla după EURO 2024 cu jucătorul scoțienilor de la Rangers. Totul a devenit public despre viitorul acestuia. Nimeni nu se aştepta la asta.

Ianis Hagi va purta la turneul final din Germania, tricoul cu numărul 10. Pentru fotbalist este o mare onoare dar în același timp îi aduce și mai multă responsabilitate. De evoluția sa la EURO poate depinde echipa la care va juca în viitor.

Dezvăluirea momentului despre Ianis Hagi!

Marcel Coraș (65 de ani), fost mare atacant în fotbalul românesc, spunea că Ianis ar putea avea parte de transferul vieții după EURO 2024. Acesta crede că dacă tricolorul va confirma în Germania, poate veni momentul transferului vieții, la echipe mari și pe bani mulți.
Fostul mare atacant mai spune că Ianis trebuie să joace un fotbal la fel de bunca al tatălui său, Gheorghe Hagi.

„Am văzut că Ianis are tricoul cu numărul 10. Este o responsabilitate imensă, el trebuie să copieze jocul tatălui său, dacă va putea să o facă. Este foarte greu, însă nu imposibil.
Totul depinde de ziua meciului, de mentalitate, de valoare și ambiție. Un campionat european poate fi o trambulină pentru jucătorii români. Ei pot ajunge să joace pe bani mulți, la echipe puternice, dacă vor demonstra calitate”, a spus Marcel Coraș, pentru GSP.

Marcel Coraș a jucat la mai multe echipe, printre care UTA, Sportul Studențesc, Poli Iași, Victoria București sau Universitatea Cluj. De asemenea, fostul atacant a fostși în afara țării, la Panionios, în Grecia.

Cea mai mare performanță a acestuia a fost în sezonul 1988-1989, când a ieșit „Gheata de Argint” a Europei cu 36 de goluri, fiind depășit doar de românul Dorin Mateuț.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed