Scoțienii, anunţ despre Ianis Hagi! Ce i-au transmis chiar înainte de EURO 2024. Românul nu se aștepta la așa ceva

Scoțienii au făcut primul anunț despre Ianis Hagi de la revenirea acestuia de la Alaves. În Spania, decarul naționalei nu a avut un sezon foarte bun. A jucat în 26 de meciuri și a marcat de două ori.

În ultima perioadă au apărut diferite zvonuri cu privire ofertele pe care le-ar fi avut tricolorul. Cert este că deocamdată Ianis Hagi a revenit la Rangers, unde mai are contract până pe 31 mai 2026.

Scoțienii, anunţ clar despre viitorul lui Ianis Hagi

Scoțienii de la Rangers au ținut să posteze un mesaj pentru Ianis Hagi înainte ca România să debuteze la EURO 20224.

”Rangers va fi reprezentată la Campionatul European din această vară din Germania prin Ianis Hagi. Mijlocașul în vârstă de 25 de ani a fost convocat în lotul României, Va evolua în Grupa E alături de Belgia, Slovacia și Ucraina. Antrenată de Edward Iordănescu, România sosește în Germania după ce a ocupat primul loc în grupa de calificare. Fără să cunoască vreo înfrângere.

Ianis a fost o prezență regulată pentru țara sa în ultimii ani. Se mândrește cu peste 30 de selecții după ce a debutat la 20 de ani. A marcat în victoriile împotriva Andorrei și Israelului în timpul calificărilor pentru Campionatul European de anul trecut. De altfel, mijlocașul și-a petrecut sezonul trecut sub formă de împrumut la echipa La Liga Alaves, unde a jucat peste 25 de meciuri”, au scris cei de la site-ul oficial al celor de la Rangers.

„Este un membru de încredere al echipei României „

„El este un membru de încredere al echipei României. A purtat banderola de căpitan în recenta partidă de pregătire pentru Campionatul European împotriva Lichtensteinului.

În mod similar, Ianis a marcat un gol în înfrângerea cu 3-2 în fața Columbiei într-o confruntare amicală din martie. România va aștepta din nou de la jucătorul de 25 de ani pentru a oferi creativitate și forță la mijlocul terenului.

Hagi este însoțit în echipa României de fundașul central al lui Tottenham, Radu Drăgușin, în timp ce Nicolae Stanciu, care a marcat împotriva Light Blues în fazele eliminatorii ale Europa League în martie 2021, și George Pușcaș sunt performeri de încredere.

România își va deschide campania pentru Campionatul European împotriva Ucrainei, luni după-amiază, la Munchen. Hagi și echipa sa vor întâlni apoi favoriții grupei, Belgia, sâmbătă, 22 iunie, înainte de a se confrunta cu Slovacia la Frankfurt, patru zile mai târziu”, au scris scoțienii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed