Dezvăluirea momentului despre Florinel Coman! Mutarea care îi poate schimba cariera. Echipa uriaşă care îl vrea pe jucătorul de la FCSB

Dezvăluirea momentului despre Florinel Coman! Mutarea care îi poate schimba cariera. Echipa uriaşă care îl vrea pe jucătorul de la FCSB. Acesta are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro stabilită de Gigi Becali.

Florinel Coman e omul decisiv al celor de la FCSB. Totuşi, la finalul sezonului de Superliga ar putea pleca din România.

Dezvăluirea momentului despre Florinel Coman!

Florinel Coman este lider în clasamentul golgeterilor din Superliga. Are 14 goluri, la egalitate cu Darius Olaru. Fostul internațional, Adrian Ilie a spus, în urmă cu câteva zile, că VfB Stuttgart l-ar avea pe listă Coman. Gruparea din Bundesliga ar fi interesată să îi achite clauza de reziliere în valoare de 5 milioane de euro.

Posibilul transfer al lui Coman la Stuttgart a fost analizat de fanii formației germane pe forumul Brustring Forum„Coman este un jucător foarte activ, agil și bun din punct de vedere tehnic. E genul de extremă creia îi place să intre în interior din flancul stâng. Are un dribling bun în regim de viteză, un șut precis, creează adesea pericol la poarta adversă și are o tehnică bună inclusiv la loviturile libere. 

Coman ar fi concurent pe post cu Chris Fuhrich, însă ar putea fi trimis și în flancul drept, chiar dacă nu este la fel de eficient acolo. Întrebarea care se pune acum este dacă el ar însemna imediat o valoare adăugată pentru Bundesliga și dacă ar merita riscul financiar – cele 5 milioane de euro menționate.

Răspunsul este da, iar aici sunt câteva motive:

Este un jucător cu potențial și încă nu a atins apogeul, având 25 de ani.
Accidentările care l-au scos din circuit și care ridicaseră anumite suspicuni privind probleme sale medicale s-au disipat. Nu a mai avut accidentări de aproape un an și jumătate și are 40-45 de meciuri pe sezon.

A scăzut și îngrijorarea privind posibilitatea de a fi doar un talent irosit la o vârstă fragedă.

Toate acestea puse laolaltă ne duc către o concluzie logică, aceea că este momentul optim pentru ca el să facă pasul într-un campionat de top și să scape de statutul de talent etern.

În funcție de buget, l-aș transfera pe Coman, care este evaluat la o sumă asememănătoare cu cea a lui Jamie Leweling (n.r – Jamie Leweling, extremă dreapta la Stuttgart). Coman cred că s-ar adapta destul de rapid, iar cu el și Fuhrich am avea un flanc stâng ofensiv foarte puternic”, se arată pe forumul fanilor lui VfB Stuttgart.

VfB Stuttgart ocupă loc de Champions League în Bundesliga după 24 de etape. Formația antrenată de Sebastian Hoeneß e pe 3, cu 50 de puncte. Bayer Leverkusen are 61 și Bayern Munchen 54.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed