Dezvăluirea momentului despre Darius Olaru! S-a aflat după hat-trick-ul din meciul cu UTA. A spus totul în direct

A apărut dezvăluirea momentului despre Darius Olaru! S-a aflat după hat-trick-ul din meciul cu UTA. Fostul jucător Ilie Dumitrescu a spus totul, în direct, despre execuțiile căpitanului de la FCSB.

FCSB a câștigat meciul împotriva formației UTA, scor 4-0, din etapa a 22-a a SuperLigii.

Dezvăluirea momentului despre Darius Olaru

Ilie Dumitrescu a fost surprins de un moment petrecut în meciul FCSB – UTA, care a avut loc în minutul 20, când Olaru a impresionat cu o execuție spectaculoasă, din afara careului.

De altfel, Darius Olaru a fost eroul partidei, reușind un hat-trick, în timp ce al patrulea gol a fost marcat de David Miculescu, fostul jucător al echipei din Arad.

„Este un grup extrem de important, începând cu linia de mijloc, chiar și fără Coman, care este un lider incontestabil.

Olaru a făcut diferența, clar, este un jucător care în ultimii 20 de metri are anumite realizări doar de el gândite, la primul gol a fost o chestie rară. În locul lui, poate aș fi preluat-o. Să dai direct este o execuție rară”, a spus Ilie Dumitrescu, conform Digisport.ro.

Darius Olaru: „Cu greu mai putem fi opriţi”

Căpitanul echipei FCSB a reușit prima sa triplă din carieră și se află în fruntea listei marcatorilor din Liga 1, având 13 goluri înscrise.

„Nu cred că one-man show. A fost un joc de echipă foarte bun, arătăm bine, meritam. Deja am luat mingea, acum să merg în vestiar să semneze colegii. Mă bucur pentru acest hat-trick, sper să nu fie ultimul. Eram pe listă şi am ales să îmi asum responsabilitatea şi să execut penalty-ul.

Să ştiţi că este un pic dificil, am făcut un antrenament pe sintetic, era mult mai bine în Turcia. Cel mai tare am resimţit frigul după ce am ieşit de la pauză. E foarte frig!

După părerea mea, am făcut şi câţiva paşi greşiţi, putea fi mai mare diferenţa. Ne bucurăm că punem puncte faţă de combatante.

Toate meciurile sunt dificile, dacă jucăm în acest fel cred eu că cu greu mai putem fi opriţi. Nu mă gândesc (n.r. la transfer), trebuie să îmi fac treaba aici. Mă gândesc la campionat şi după la transfer. Mă bucur, le doresc mult succes şi cred că vor face o treabă bună, sperăm cât mai mulţi să facem pasul. Trebuie să arătăm pe tere. Eu îmi doresc, la sfârşitul campionatului.

Deja am patru ani aici şi cred eu că e momentul să câştigăm titlul. Trebuie să analizăm foarte bine, să pregătim bine meciul cu Craiova şi să dăm totul să câştigăm şi acolo”, a spus Darius Olaru, potrivit sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed