Dezvăluirea momentului despre cei de la Rapid! Anunţ oficial al giuleștenilor. Neil Lennon a stabilit totul

Neil Lennon a stabilit planul. Rapid a anunțat ce program are până la începerea noului sezon. S-a stabilit deja când va avea loc reunirea lotului, dar și locul unde se va merge în cantonament.

Neil Lennon a fost instalat în această săptămână în funcția de antrenor principal. A susținut prima conferință de presă și a anunțat ce schimbări vrea să facă.

Neil Lennon a stabilit tot programul

Antrenorul nord-irlandez nu pierde vremea. A stabilit programul pentru această vară. Giuleștenii au două cantonamente, 6 partide amicale și o vizită medicală.

Anunțul a fost făcut pe pagina oficială a clubului.

„Programul Rapidului în presezon. Reunirea lotului (10 iunie). Cantonament Curtea de Argeș (12 – 19 iunie). Meci amical București (20 iunie).

Vizita medicală (21 iunie).

Cantonament Maribor, Slovenia (23 iunie – 5 iulie). Start sezon 2024/2025 (12 iulie).

În Slovenia, Rapid va disputa cinci meciuri amicale: 25 iunie (x2 meciuri), 28 iunie, 1 iulie, 4 iulie. Numele adversarilor din partidele de verificare vor fi anunțate în curând”, a fost comunicatul postat de clubul din Giulești.

Antrenorul giuleștenilor și-a prezentat strategia

“Vreau să antrenez din nou în cupele europene. Asta vreau pentru acest club, Dar va fi greu. Sunt multe cluburi cu care ne luptăm. O vom lua pas cu pas. Nu spun că vom câștiga titlul, ar fi prostesc! Dar vom concura pentru asta, ne vom lupta. Vom avea o mentalitate bună. Vom vedea dacă mentalitatea mea se potrivește cu Rapid. Am o experiență mare și vreau să aduc asta aici. Nu e ușor, e mult de muncă. Nu e ca și cum ai apăsa pe buton. Trebuie să fi disciplinați și să muncim, trebuie să fim sportivi profesioniști tot timpul.

Disciplină, motivație și o mentalitate de învingător. Vreau ca jucătorii să se antreneze ca în meciurile oficiale. Vreau să aduc intensitate, standarde înalte, profesionalism. Poate o altă mentalitate, dintr-o cultură diferită. Dar e nevoie de timp.

E nevoie de timp. Nu știu cât timp va dura, nu am un bol de cristal. Dar știu că am timp.

Toți vor rezultate, dar e nevoie de răbdare. Înțeleg că într-o zi ești erou, alteori ești personajul negativ. Trebuie să rămânem mereu cu picioarele pe pământ.”, a spus Lennon, la conferința de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed