Dumitru Dragomir, avertisment pentru Neil Lennon! Ce a putut să spună despre noul antrenor de la Rapid. Dan Şucu se va enerva grav

Dumitru Dragomir a ținut să-l avertizeze pe Neil Lennon. Fostul președinte LPF a dezvăluit care va fi viitorul antrenorului nord-irlandez la Rapid. Deși are un palmares impresionant, omul de afaceri crede că nu va rezista prea mult pe banca giuleștenilor.

Neil Lennon, care a luat de cinci ori titlul cu Celtic, a semnat un contract valabil pe doi ani și astăzi va susține prima conferință de presă. 

Dumitru Dragomir, avertisment pentru noul antrenor de la Rapid

Dumitru Dragomir a analizat situația celor de la Rapid, și crede că noul antrenor nu va conduce prea mult echipa. Fostul președinte LPF spune că este pregătit să-l felicite în cazul în care previziunea sa nu se va adeveri și Rapid se va clasa pe unul dintre primele două locuri în Superliga. 

„Uite, dacă va lua locul 1-2 atunci eu scot pălăria și în fața lui Dan Șucu și a întregii conduceri de la Rapid. Un singur antrenor se potrivea Rapidului, Marius Șumudică, atât!

Nici marele Mircea Lucescu nu se potriva Rapidului. Nu are echipă ca să poată să fie mai sus de locul 3. Nu are echipă. Păi ce, joacă Mircea Lucescu? Și atunci, ca să liniștești galeria și publicul, arunci pisica lui Șumudică. A, nu ai rezultate Șumudică? Păi de ce nu ai? Te-a vrut galeria, eu nu te-am vrut. Locul 3 sau 4 poate să-l ia Neil Lennon. Mă tem că nu-l apucă prima zăpadă”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit fanatik.ro.

Neil Lennon: „Vrem să jucăm agresiv, un fotbal rapid”

„Filosofia mea este atacul, ne trebuie o structură bună, vrem să jucăm agresiv, un fotbal rapid. Sper să putem aduce jucători care să ne încânte. De asemenea, îmi doresc să ne asigurăm că, din punct de vedere defensiv, vom fi de neînvins. Asta necesită multă muncă, să facem sacrificii și să fim disciplinați. Trebuie să ne exprimăm atacul în teren. Avem aceste idei pe care vrem să le punem în aplicare, dar momentan nu vă pot spune mai multe. Este încă devreme. Suntem foarte entuziasmați de ceea ce urmează”, a spus  Lennon pentru canalul de Youtube al Rapidului.

Antrenorul a vorbit și despre sistemul de joc pe care îl va alege.

„Îmi plac mai multe sisteme, 4-3-3, 3-5-2, 4-4-2. Nu contează, trebuie să alegem sistemul care se potrivește cel mai bine jucătorilor pe care îi avem. Vom vorbi despre ce vrem să facem sezonul acesta. Aceste discuții vor avea loc înainte de începerea sezonului, vrem să construim o echipă de care clubul Rapid să fie mândru și, de asemenea, să bucurăm publicul”, a mai declarat Neil Lennon, pentru sursa de mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed