Dezastru total pentru Simona Halep! Ce urmează să se întâmple cu românca. Dezvăluiri dure despre fostul lider mondial

Dezastru total pentru Simona Halep! S-a aflat ce urmează să se întâmple cu românca. Dezvăluiri dure despre fostul lider mondial. Campioana noastră este pusă în faţa unui moment greu.

Simona Halep nu a primit un wildcard din partea organizatorilor de la Paris și va rata Roland Garros 2024. Mai mult, Halep ar putea rata și Wimbledon. Ar stabili și o nouă bornă dezastruoasă.

Dezastru total pentru Simona Halep!

Simona Halep a aflat în prima jumătate a lunii mai că a fost sărită din schemă de organizatorii de la Roland Garros. Francezii nu i-au acordat un wildcard pentru ediția din 2024. Cei de la Roland Garros au mai acordat 9 wildcarduri și pentru duelurile din calificări, iar aici situația a fost și mai clară de atât. Toate sportivele invitate sunt reprezentante ale Franței.

Roland Garros se alătură astfel ediției din 2024 a turneului Australian Open, pe care Halep a ratat-o. Astfel, Simona a a ajuns la 6 turnee de Mare Şlem ratate. Este pentru prima oară în cariera ei când Simona Halep ratează șase turnee de Grand Slam la rând. Această bornă ar putea crește în continuare.

Wimbledon 2024 este programat să se desfășoare în intervalul 1 – 14 iulie 2024. Halep o ocupă în clasamentul WTA, 1136, iar lucrurile nu sunt încurajatoare. Ar putea să fie sărită din schemă şi de la Wimbledon.

În acest context, US Open 2022 continuă să rămână ultimul turneu de Grand Slam la care Simona Halep a participat. Acest lucru i se întâmplă româncei deşi şi-a divedit nevinovăţia la TAS. A redus suspendarea de la 4 ani la 9 luni, dar nu a fost de ajuns. Se află foarte jos în clasamentul mondial.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed