Lovitură totală pentru Simona Halep! Probleme uriaşe după revenirea în circuit. Tratamentul murdar la care va fi supusă

Lovitură totală pentru Simona Halep! Probleme uriaşe după revenirea în circuit. Tratamentul murdar la care va fi supusă jucătoarea noastră. O fostă sportivă îi ia apărarea fostului lider mondial WTA.

Simona Halep va fi supusă unor prejudecăţi şi răutăţi groaznice. O spune fosta jucătoare, Barbara Schett.

Lovitură totală pentru Simona Halep!

Simona Halep va avea de depășit multe prejudecăți și răutăți. Asta după ce s-a întors în circuitul WTA, în urma suspendării pentru dopaj. Halep şi-a demonstrat nevinovăţia la TAS, după ce iniţial fusese suspendată 4 ani.

Simona Halep a revenit în circuitul WTA la jumătatea lunii martie. Al doilea nu l-a dus la capăt, retrăgându-se în runda de debut la Trophee Clarins. Atunci, o conducea pe McCartney Kessler, cu 7-5, 2-3.

Barbara Schett, fostă jucătoare austriacă de tenis, în prezent expert Eurosport, a spus care este calvarul prin care va trece Simona Halep, conform hotnews.ro. „Cel mai important lucru pentru ea este să nu se streseze. Trebuie să aibă grijă de corpul ei, să muncească din greu și să aibă echipa potrivită lângă ea.

Acum este doar despre sentința pentru dopaj și restul. Sunt multe de digerat, multe lucruri care s-au întâmplat și în viața personală cu divorțul ei. Trebuie să îi acordăm timp, dar eu cred în ea. Cred că este o campioană și, știi, are treburi neterminate în tenis. Vrea să facă mai mult și vom vedea cum se va descurca anul viitor”, a spus ea, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed