Detalii de ultim moment. Ce se întâmplă cu transferul lui Radu Drăgușin: ‘O formalitate’

Genoa a decis să achite clauza de reziliere în valoare de 6 milioane de euro pentru transferul definitiv al lui Radu Drăgușin.

Juventus îl cedase sub formă de împrumut până la finalul sezonului. Genovezii ar putea să facă și profit, pentru că ar exista deja oferte pentru român din Premier League.

„Genoa are opțiune obligatorie de cumpărare, pentru suma de 6 milioane de euro. După meciul cu Venezia s-a activat clauza de cumpărare. Asta pentru că s-a ajuns la numărul de puncte specificat în contract. Era, practic, o formalitate. Singura modalitate ca să nu-l cumpere, era să nu mai facă niciun punct de la jumătatea lui ianuarie până la finalul campionatului. Nu cred că era posibil așa ceva, pentru că echipa e pe locul al treilea și joacă bine”, a declarat Florin Manea, conform sport.ro.

Agentul jucătorului speră ca Drăgușin să promoveze în Serie A cu Genoa, iar după un sezon să se transfere în Premier League. Italienii au 36 de puncte după 20 de etape, sunt pe locul 3, și atacă promovarea.

”E interes serios din Anglia pentru el, dar e de doar șase luni la Genoa. Planul nostru e să-l las să joace măcar un an acolo. Să promoveze, să mai joace un an în Serie A, apoi cred că e pregătit pentru orice echipă de top din lume. E urmărit serios de cluburi din top 5 din Anglia”, a mai declarat Florin Manea.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed