Dennis Man, ținta ironiilor în Italia. Ce au putut să spună jurnaliștii după Parma-Cagliari

Dennis Man, ținta ironiilor în Italia. S-a aflat ce au putut să spună jurnaliștii după Parma-Cagliari, scor 0-0.

În meciul de retur din semifinalele barajului de accedere în Serie A, echipele Parma și Cagliari au terminat la egalitate, scor 0-0. Formația lui Man pierduse meciul din tur, scor 2-3, deși condusese partida cu 2-0.

Dennis Man, ținta ironiilor în Italia

Tricolorul a fost criticat de presa din Italia după insuccesul formației sale, dat fiind că echipa cruciaților rămâne în Serie B. Asta în vreme ce Cagliari va juca meciul decisiv pentru promovare cu formația Bari.

Man a fost titular în meciul cu Cagliari, el evoluând vreme de 66 de minute în partida retur. Acesta a fost înlocuit apoi cu Valentin Mihăilă, dar nici el nu a reușit să facă diferența.

„Antrenorul Pecchia l-a titularizat, el răspunzând cu o altă prestație dezamăgitoare. Fără îndoială, cel mai slab de pe teren. Nu a intrat deloc în meci și a fost fluierat când a ieșit. Nu a reușit aproape deloc să-și depășească adversarul direct”, au scris cei de la Parmalive.

De altfel, cei doi români au primit nota 5 de la Gazzetta dello Sport: „Nicio clipă în joc, nicio sclipire, niciun dribling”, au scris aceștia despre Dennis Man.

„Nu a creat nicio acțiune periculoasă”, au scris italienii despre Mihăilă.

„Atâtea fente și atâtea tentative de dribling, dar rezultat zero. Nici nu a putut pătrunde în careu”, a scris și publicația Tuttomercatoweb.

Gianluigi Buffon, în lacrimi după ce Parma a ratat promovarea

După meci, Buffon a început să plângă din cauza eșecului echipei sale. Portarul în vârstă de 45 de ani nu a fost inclus în returul semifinalei disputat cu Cagliari din cauza unor probleme musculare.

Câțiva dintre coechipierii lui au încercat să-l consoleze, însă portarul s-a liniștit abia după ce a plecat spre vestiare, în timp ce era aplaudat de spectatorii din tribune.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed