Cum l-a minţit Gigi Becali pe Dan Şucu. Dezvăluiri şocante ale şefului de la FCSB. Bătaie pe vedeta lui Gică Hagi

Gigi Becali a dezvăluit ce minciuni a spus doar pentru a-l face pe Dan Șucu să stea departe de jucătorul pe care l-a dorit. Vedeta lui Gică Hagi s-a aflat pe radarele celor doi patroni, mult timp.

Louis Munteanu și-a închiat contractul de împrumut cu Farul și a trebuit să se întoarcă la Fiorentina, echipa la care este legitimat până în iunie 2025.

Cum l-a minţit Gigi Becali pe Dan Şucu. Dezvăluiri şocante ale şefului de la FCSB

Atacantul a fost foarte dorit de Gigi Becali, care a trimis și o ofertă clubului din Italia. Pe parcurs, în lupta pentru transferul lui Louis Munteanu, a intrat și Dan Șucu.

După lungi încercări a celor doi patroni, niciunul nu a obținut semnătura jucătorului, iar Gigi Becali spune și de ce.

Mai mult de atât, latifundiarul din Pipera recunoaște că nu i-a ofertat pe oficialii italieni cu 1.200.000 de euro, cu a declarat înițial, ci cu 1.500.000 de euro, iar acest lucru doar pentru a-l face pe Dan Șucu să trimită o ofertă mai mică.

”Este adevărat cu Louis Munteanu, cum ai spus și tu. Am insistat. Eu n-am făcut ofertă de 1.200.000€, ci 1.500.000€, doar că mințeam ca să-l păcălesc pe Șucu. Fiorentina i-a făcut ofertă. Știi câți bani voia Louis Munteanu?

300.000, 400.000, 500.000, 700.000 pe an. Noi nu putem să dăm la un copil 500-600 de mii de euro. Nu putem. O să facem asta dacă ne calificăm în Liga Campionilor, că încasăm cu toate, cu toate aproape 50 de milioane. Atunci pot să risc câteva milioane”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Până în prezent, clubul nu a decis să îi prelungească contractul lui Louis Munteanu, astfel că șansele să îl dea pe gratis, sunt tot mai mari.

Fostul jucător a lui Gică Hagu este cotat la 1,8 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed