Dennis Man joacă tare! Dezvăluiri de ultimă oră de la negocierile cu Parma. Tricolorul şi-a decis viitorul

Dennis Man joacă tare! Dezvăluiri de ultimă oră de la negocierile cu Parma. Tricolorul şi-a decis viitorul. Jucătorul român a spus câţi bani vrea pentru a-şi prelungi actualul contract cu echipa care tocmai a promovat în Serie A.

Dennis Man nu se joacă. Atât el, cât şi Valentin Mihăilă mai au un an de contract la Parma. Tocmai au reuşit să promoveze în Serie A.

Dennis Man joacă tare!

Dennis Man le-a cerut 6.000.000 de euro pentru încă trei ani de contract celor de la Parma, iar negocierile dintre cele două părți sunt intense. Presa din Italia a transmis că se lucrează de săptămâni întregi la prelungirea contractelor atât pentru Man, cât și pentru Valentin Mihăilă.

Dacă despre Dennis Man se știe deja că vrea un salariu anual de două milioane de euro, în privința lui Valentin Mihăilă nu se știu prea multe detalii. Asta în afară de faptul că își dorește prelungirea înțelegerii. ”Prelungirea contractelor lui Valentin Mihăilă și Dennis Man încă stârnește ecouri la Parma. Se lucrează de săptămâni întregi pentru a găsi o soluție.

Operațiunile nu sunt simple pentru club. Negociază continuu ca să ajungă la o înțelegere cu agentul celor doi români”, au notat cei de la Parma Live. Impresarul Giovanni Becali spune că cei doi jucători nu vor semna prelungirea contractelor cu Parma decât în condițiile impuse de el.

În acest sezon, Man a jucat 32 de meciuri la Parma și a prins echipa ideală de 7 ori. La capitolul contribuții decisive, internaționalul român are 11 goluri și 6 assisturi. Cota de piață a lui Dennis Man e de 6,5 milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt, iar contractul său cu Parma expiră pe 30 iunie 2025.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed