Dennis Man nu renunţă! Ce salariu vrea pentru a rămâne la Parma. Italienii au descoperit tot

Dennis Man, cel mai bun atacant al acestei stagiuni de Serie B, a contribuit la promovarea Parmei pe prima scenă a fotbalului din Italia! Internaționalul român mai are un an de contract cu formația din Cizmă.

Deși ambele părți își doresc continuarea colaborării, Dennis Man a impus niște pretenții contractuale de calibru. Atacantul a cerut un salariu anual în valoare de două milioane de euro și cel puțin trei ani asigurați în tricoul Parmei.

Dennis Man nu renunţă!

În prezent, Man are un salariu de 1,2 milioane de euro pe an la Parma.

Astfel, dacă dorințele internaționalului s-ar materializa, acesta ar ajunge să încaseze cel puțin 6.000.000 de euro de la Parma în următorii trei ani.

„Prelungirea contractului lui Dennis Man. Unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei în drumul către Serie A, continuă să țină capul de afiș la Parma. După cum se știe, atacantul român mai are contract până pe 30 iunie 2025. Parma își dorește să îi prelungească înțelegerea cât mai repede cu putință. Pentru a nu-l pierde gratis într-un an.

Man a cerut o mărire de salariu. Își dorește două milioane de euro pe an, pentru a semna prelungirea. Mai multe informații sunt așteptate în săptămânile următoare, înainte de Campionatul European din Germania, care bate la ușă. Man va fi participa alături de naționala României!”, notează Parma Live.

În acest sezon, Man a evoluat în cadrul a 32 de partide pentru Parma. Tricolorul a prins echipa ideală de șapte ori și a reușit să își treacă în cont 11 goluri și 6 pase decisive.

Conform site-urilor de specialitate, Man are o cotă de piață în valoare de 6.5 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed