Decizie şocantă a lui Cristi Borcea! Ce le-a făcut milionarul soţiilor sale. Totul a ieşit la iveală abia acum

Decizie şocantă a lui Cristi Borcea! S-a aflat ce le-a făcut milionarul soţiilor sale. Totul a ieşit la iveală abia acum. Este vorba despre un document secret pe care toate cle trei femei din viaţa sa au fost obligate să îl semneze.

Cristi Borcea a luat o decizie radicală. Le-a pus la puncte pe Mihaela Borcea, Alina Vidican, dar şi pe Valentina Pelinel.

Decizie şocantă a lui Cristi Borcea!

Fostul şef al lui Dinamo, care are 9 copii cu 4 femei, s-a asigurat că nu va avea probleme. Le-a pus pe Mihaela Borcea, Alina Vidican și Valentina Pelinel să facă toate același lucru. Cristi Borcea nu a acceptat niciun refuz, în încercarea de a avea liniște. A reușit, printr-o mișcare strategică, să mențină o relație apropiată între toate femeile din viața lui.

Pentru a evita riscul apariției unor crize de gelozie în spațiul public Borcea a făcut o mişcare incredibilă. A luat o decizie radicală și și-a dorit să scape de orice scandal. Borcea le-a pus pe toate femeile din viața lui, în momentul căsătoriei, să semneze un act de confidențialitate, conform playsport.ro.

Acest document ar avea o condiție specială de evitare a scandalurilor. Nicio fostă sau actuală parteneră a lui Borcea nu are voie să le jignească pe celelalte, mai spune sursa citată. Această înţelegere scrisă le-a vizat pe Mihaela Borcea, Alina Vidican, dar și pe Valentina Pelinel. Pentru a semna acest document femeile din viaţa lui Borcea au primit compensații generoase. De altfel, milionarul a spus, în nenumărate rânduri, că le întreţine direct sau indirect pe toate cele trei.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed