Decizie radicală înainte de Romania-Ucraina! Intervenție în forță a UEFA. Ce se va interzice pe stadion

Intervenție în forță avută de UEFA înaintea meciului dintre România – Ucraina. Interdicții majore pe stadionul Allianz Arena din Munchen, acolo unde se va disputa duelul celor două naționale.

România va juca cu Ucraina primul meci de la EURO 2024. Meciul va avea loc la Munchen, de la ora 16:00.

Decizie radicală înainte de Romania-Ucraina! Intervenție în forță a UEFA

Din cauza războiului dintre Ucraina și Rusia, UEFA a interzis afișarea steagurilor Rusiei la meciul cu dintre România și Ucraina, și la viitoarele partide ale ucrainenilor.

Această măsură s-a luat pentru a se evita posibilele altercații între suporteri, și ine după ce la meciul de deschidere dintre Germania – Scoția, cât și la meciul Serbia – Anglia, mai multe drapele ale Rusiei au fost afișate.

Acest lucru a fost, în special, cerut de ucraineni după meciul dintre Serbia și Anglia, atunci când aceștia au văzut că se continua afișarea drapelului rusesc.

Regulamentul nu interzice steagurile rusești sau alte steaguri naționale, ci materialele cu mesaje discriminatorii, rasiste sau radicale din punct de vedere politic.

Înaintea meciului de deschidere, autoritățile de la Berlin au avertizat că doar steagurile naționale ale țărilor participante la EURO 2024 sunt permise în anumite locuri. Astfel că stagurile celorlate tări nu vor fi permise.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed