Decizie radicală a unui fost campion! S-a retras definitiv. Nimeni nu se aștepta la asta

Decizie radicală a unui fost campion! S-a retras definitiv. Nimeni nu se aștepta la asta. Nu mai vrea să apară în emisiune televizate în care făcuse carieră în ultimii ani. S-a săturat de show-urile televizate, plătite destul de bine.

Ionuț Iftimoaie, fost campion la kickboxing, a anunțat că se retrage definitiv din viața publică.

Iftimoaie S-a retras definitiv!

După ce a participarea la emisiunea Survivor România 2023, Ionuț Iftimoaie, anunță cât se poate de clar că se retrage din televiziune și din viața publică definitiv.

„Trei lucruri sunt definitiv închise în viața mea. Cel dintâi e cel legat de lumea sportului. Am spus că mă retrag în 2016 și așa a și rămas! Apoi, am pus definitiv stop și unei cariere politice. Anunț că nu mai sunt atras de niciun fel de ofertă, indiferent de partidul din partea căruia aș mai fi primit, eventual, vreo propunere. Nu mă mai interesează niciun fel de campanie politică! Iar cea de a treia, și cea mai recentă, e cea legată de lumea televiziunii. Am decis că mi-am spus și în acest caz cel din urmă cuvânt, fără niciun fel de regrete”, a declarat Ionuț Iftimoaie, potrivit Cancan.ro.

Fostul mare kickboxer alege familia

Ionuț Iftimoaie a declarat că nu mai este interesat de banii pe care îi câștiga din televiziune, tot ce își dorește este să aibă familia aproape.

„Am întors chestiunea pe toate părțile înainte de a pune stop. Ce ar putea fi peste o emisiune precum Survivor, la noi, în România?! Apoi, partea financiară nu mai poate avea la fel de multă influență asupra mea, fiindcă am decis să nu mai dau prioritate părții financiare în luarea unei decizii de asemenea gen.

Timpul petrecut cu copiii mei a devenit mult, mult mai prețios și nimic nu-l mai poate egala. În plus, nicio sumă de bani din lume nu mai poate egala o asemenea bucurie. Dacă aș mai pierde un asemenea timp, cine mi l-ar putea răscumpăra? Răspunsul e unul singur și foarte simplu: nimeni!

M-am decis să mă dedic de acum înainte în exclusivitate doar proiectelor mele personale și proiectelor mele de afaceri. Și desigur, alor mei!”, a adăugat Ionuț Iftimoaie.

Potrivit informațiilor apărute în presă, Ionuț Iftimoaie ar fi fost plătit cu suma de 4.000 de euro pe săptămână la Survivor România 2023. Astfel, în urma celor 13 săptămâni petrecute în Republica Dominicană, s-ar fi ales cu 52.000 de euro.

Fostul sportiv are în palmares 47 de victorii, dintre care 28 prin KO. Iftimoaie a fost primul român care a câștigat un turneu K1 organizat in Europa, în 2001.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed