Decizie radicală a lui Gigi Becali! Pleacă de la FCSB după 5 ani. Mutarea este oficială

Decizie radicală a patronului Gigi Becali! Omul care pleacă de la FCSB după 5 ani de colaborare cu campioana din Superliga. Mutarea acestuia este oficială. Nu se mai poate face nimic.

Gigi Becali a hotărât că se va despărți de Ovidiu Petre, analistul video al echipei din ultimii 5 ani. La finalul lunii acesta își va termina contractul de colaborare cu FCSB și nu mai rămâne la echipă.

Decizie radicală a lui Gigi Becali!

Fostul mijlocaș al roș-albaștrilor a fost introdus în staff-ul roș-albaștrilor în septembrie 2019. După aproape 5 ani de la acel moment se va despărți de campioană. Contractul său va expira și nu va primi o ofertă de prelungire.

Pe 30 iunie, contractele staff-ului de la FCSB expiră, inclusiv cele ale lui Mihai Pintilii și Elias Charalambous. Cei doi vor rămâne însă la echipă, Becali oferindu-le deja prelungirea. Potrivit golazo.ro. singurul care va pleca este Ovidiu Petre.

FCSB se va baza în continuare pe serviciile lui Ionuț Zottu, celălalt analist al echipei roș-albastre, care va rămâne în staff. Ovidiu Petre a jucat între 2006 și 2010 la FCSB 4 ani. Venea atunci de la Poli Timișoara, pentru suma de 1,5 milioane de euro. A jucat cu roș-albaștrii în grupele Champions League, nu a luat titlul, iar în 2010 era vândut la Al Nassr pe suma pe care a fost adus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed