Decizie grea pentru un internațional român. Clubul i-a hotărât soarta: ‘Au fost făcute alegeri diferite‘

Decizie grea pentru un internațional român. Clubul AC Milan Primavera i-a decis soarta.

Andrei Coubiș, care a fost convocat la selecționata Italiei pentru Campionatul Mondial U20, a primit o veste proastă.

Decizie grea pentru Andrei Coubiș

Fundașul central, căpitanul lui Milan Primavera, a decis să nu mai evolueze pentru reprezentativa României, asta după ce a fost folosit o singură dată, într-un amical jucat în anul 2022 de „tricolorii mici”.

Jucătorul a refuzat naționala țării noastre, dar a prins un loc pe lista preliminară a Italiei la Campionatul Mondial U20 din Argentina. Totuși, Coubiș n-a mai ajuns să fie inclus în lotul final, asta pentru că cei de la AC Milan nu i-au permis să evolueze în acest turneu.

Mai apoi, Federația italiană a dat explicații în legătură cu acest aspect.

„Discuția cu cluburile din Serie A și B, începută cu ceva timp în urmă tocmai din cauza specificității turneului (n.r. – Mondialul Under-20 se desfășoară în afara datelor oficiale stabilite de FIFA), ne-a permis să avem undă verde pentru unii jucători preconizați de la cluburile lor. Ceea ce confirmă faptul că aceste cluburi cred în dezvoltarea tinerelor talente italiene prin experiențe internaționale cu echipele naționale de tineret. O alegere deosebit de apreciată de FIGC (n.r. – federația din Italia).

În același timp, au fost făcute alegeri diferite de către acele cluburi care au simțit, în această perioadă a sezonului, că nu se pot lipsi de niște Azzurrini pre-convocați pentru a obține rezultatele sportive stabilite”, a transmis Federația din Italia prin intermediul site-ului oficial.

Victorie pentru reprezentativa Italiei în meciul cu Brazilia U20

Selecționata Italiei a jucat la Campionatul Mondial U20 cu Brazilia U20. Cea dintâi formație s-a impus cu scorul de 3-2.

Echipa națională a Italiei U20 va mai avea de jucat meciurile cu Nigeria și Republica Dominicană la Campionatul Mondial U20.

Andrei Coubiș a semnat cu Milan Primavera în martie 2021. El mai are contract cu echipa din Italia până în iunie 2027, conform Prosport.ro.

Coubiș are 31 de meciuri jucate în tricoul lui Milan Primavera în acest sezon. Acesta a marcat un gol și a dat o pasă decisivă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed