Decizie de ultimă oră a Simonei Halep! Unde a fost văzută campioana noastră. Imaginile au devenit virale / Foto

Decizie de ultimă oră a Simonei Halep! Au apărut imagini virale cu sportiva noastră.

Simona Halep (31 de ani) a plecat din România, după ce Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA) a decis amânarea procesului ei de dopaj pentru a treia oară.

Decizie de ultimă oră a Simonei Halep

Campioana noastră a fost suspendată provizoriu din tenis în octombrie anul trecut. De atunci, Halep a mărturisit că trăiește un adevărat calvar, astfel că jucătoarea a ales să plece într-o vacanță. Românca speră că va reuși să se mai destindă după toate acuzațiile care planează asupra ei.

Simona Halep a fost surprinsă miercuri pe aeroportul „Henri Coandă” din București. Înainte de a urca în avion, sportiva s-a fotografiat împreună cu artista Amme, dat fiind că cea din urmă a vrut să se pozeze cu fosta numărul 1 mondial.

Sursa: Instagram

Conform postărilor făcute de Georgiana Herda, cea mai bună prietenă a lui Halep, se pare că jucătoarea a ales drept destinație de vacanță capitala Italiei. De altfel, cele două au mers în mai multe astfel de călătorii după ce sportiva din Constanța a fost suspendată din tenis. Printre destinațiile alese se numără Grecia, Monaco și Marea Britanie.

Simona Halep: „Sunt extrem de șocată și dezamăgită”

Halep ar fi trebuit să fie audiată în procesul de dopaj în februarie 2023. Totuși, audierea a fost amânată până în luna martie, iar mai apoi până la data 29 mai.

„Sunt încă o dată extrem de șocată și dezamăgită de atitudinea ITIA! Deși ITIA, prin reprezentantul Nicole Sapstead, a afirmat public acum trei zile că se angajează să gestioneze cazul într-un mod empatic, eficient și rapid. În același timp a solicitat tribunalului să amâne din nou audierea, pentru a treia oară”, a acuzat Simona Halep.

Conform Express.co.uk, cei de la ITIA au venit cu justificarea că procesul a fost amânat timp de încă o lună deoarece se dorește ca ambele spețe să poată fi judecate în aceeași zi. Este vorba despre acuzația de dopaj cu Roxadustat, dar și cea legată de existența unor nereguli în pașaportul biologic.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed