Decizie de ultimă oră a lui Dan Petrescu! Antrenorul nu mai are răbdare. Este răsturnare totală de situaţie

Decizie de ultimă oră a lui Dan Petrescu! Antrenorul nu mai are răbdare. Este răsturnare totală de situaţie. Deşi se spunea că va reveni pe banca celor de la CFR Cluj din sezonul viitor, lucrurile nu stau deloc aşa.

Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului şi va reveni la CFR Cluj mai devreme. Mai exact, „Bursucul” va sta pe banca clujenilor la derby-ul cu Rapid, meci care se va desfăşura în ziua de Paşte.

Decizie de ultimă oră a lui Dan Petrescu!

Dan Petrescu a fost dat afară de Jeonbuk luna trecută, iar imediat după ce Adrian Mutu a demisionat de la CFR Cluj s-a înţeles cu Neluţu Varga în privinţa unei reveniri în Gruia. Deşi se spunea că va prelua echipa din sezonul viitor lucrurile nu stau deloc aşa.

Antrenorul a decis să revină încă din acest sezon pe banca echipei din Gruia, conform sport.ro. Antrenoruul a luat decizia de a reveni pe banca lui CFR Cluj pe finalul acestui play-off. Îi va antrena pe clujeni începând e la derby-ul cu Rapid, programat pe 5 mai, de la ora 21:30.

CFR Cluj luptă pentru ocuparea unei poziţii care să asigure prezenţa în preliminariile cupelor europene. În prezent, clujenii ocupă locul patru, cu 31 de puncte, la un punct distanţă de Farul.

Înainte de revenirea lui Dan Petrescu, CFR Cluj mai are de disputat două partide. Clujenii se vor mai duela cu CSU Craiova şi cu Sepsi. Dan Petrescu e gata să revină în Gruia, după 11 luni. Acesta s-a despărţit de clujeni la finalul sezonului trecut, semnând ulterior cu Jeonbuk. „Bursucul” îşi va începe al patrulea mandat în Gruia, până acum reuşind să cucerească patru titluri alături de clujeni.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed