Dan Petrescu a semnat contractul! Mutarea de ultimă oră a antrenorului. Decizia luată înainte de a reveni la CFR Cluj

Dan Petrescu a semnat contractul. Mutarea de ultimă oră a antrenorului. Decizia a fost luată chiar înainte de a reveni pentru a patra oară la CFR Cluj. Tehnicianul s-a alăturat unei companii selecte de sportivi.

Antrenorul nu este singurul reprezentant al Generației de Aur care a decis să se alăture acestui proiect. Implicați sunt și Gică Popescu, dar și handbalista Cristina Neagu.

Dan Petrescu a semnat contractul

Înaintea de a parafa înțelegerea cu CFR Cluj, Dan Petrescu a semnat un alt contact. Și-a luat un apartament într-un complex de lux din București. De asemenea, a devenit și ambasadorul proiectului.

 „Semnez preluarea unui alt apartament pentru că m-au convins cei de la My Place prin calitate și prin felul cum mă simt aici, familie. Și vă zic și vouă: veniți la My Place să luați apartamente. Sincer, faceți cea mai bună investiție posibilă! Am ales să investesc în My Place Residence pentru că mi-a plăcut proiectul, amplasarea, facilitățile complexului și pentru că am avut mare încredere în constructori. Este un complex de calitate în care poți locui fără probleme. Eleganță și confort dacă alegi să trăiești în My Place Residence!”, a spus Dan Petrescu într-un video de promovare postat pe pagina de Facebook.

Gică Popescu și Cristina Neagu sunt și ei ambasadori în acest proiect. 

„Am țintit mereu performanța în toate proiectele în care am intrat. Nu e deloc simplu să găsești un concept imobiliar cu care să te identifici și în care să-ți dorești să investești pe termen lung.

Calitate în cele mai mici detalii, materiale premium, încredere, randament și poziționare. Toate m-au convins să devin partener My Place”, a declarat oficialul de la Farul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed