Decizie crucială pentru Ianis Hagi! Cei de la Rangers i-au decis soarta tricolorului. Edi Iordănescu, direct interesat

Decizie crucială pentru Ianis Hagi! Cei de la Rangers i-au decis soarta tricolorului.

Fiul lui Gică Hagi încearcă să-și recapete tonusul după accidentarea suferită în ianuarie 2022. Ianis a suferit o ruptură de ligamente încrucișate în timpul unui meci din Cupa Scoției cu Stirling.

Decizie crucială pentru Ianis Hagi

Deși s-a scris că Ianis Hagi ar putea părăsi formația Rangers la sfârșitul sezonului, tânărul fotbalist va continua la echipa lui Michael Beale, conform publicației The Scotsman.

Pe lângă Ianis Hagi, formația de pe Ibrox se bazează acum și pe James Tavernier, John Souttar, Ridvan Yilmaz, Nicolas Raskin, Todd Cantwell și Fashion Sakala, care vor continua să joace pentru Rangers.

În actualul sezon, fiul „Regelui” a evoluat în 11 partide ale scoțienilor, el reușind să marcheze un gol după revenirea sa pe teren, petrecută în februarie.

Acum, Ianis este mai motivat ca niciodată să dea totul pentru echipa sa, astfel că jucătorul a transmis faptul că în această vară nu-și va lua vacanță, dat fiind că își dorește să se antreneze suplimentar.

„Toată lumea își va lua puțin timp liber. Dar alții se vor antrena mai mult decât trebuie. Eu voi face asta 100%. Am lipsit 13 luni și asta este suficient pentru mine departe de fotbal! Nu îmi voi lua prea mult timp liber. Mă voi concentra pe ceea ce trebuie făcut să devin mai bun.

Vreau să fiu pregătit 100% în pre-sezon, din toate punctele de vedere. Ne așteaptă provocări. Avem calificări și vrem să revenim în Liga Campionilor și să câștigăm câteva trofee în noul sezon”, a spus Ianis Hagi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed