Decizia momentului pentru cei de la FCSB! S-a aflat înaintea derby-ului cu Rapid. Este oficial

Decizia momentului pentru cei de la FCSB! S-a aflat înaintea derby-ului cu Rapid. Este oficial. Chiar dacă meciul nu mai are nicio miză la nivelul clasamentului Superligii va fi arbitrat de o brigadă de top.

FCSB-Rapid se va juca pe Arena Naţională, sâmbătă, de la ora 20.30. Disputa va fi condusă de cel mai în formă arbitru din Superliga.

Decizia momentului pentru cei de la FCSB!

Sebastian Colțescu va arbitra FCSB – Rapid, în etapa #10 din play-off-ul Superligii. Centralul este cel mai în formă arbitru din Superliga în acest moment, chiar şi peste Istvan Kovacs.

CCA a anunțat brigada de arbitri la FCSB – Rapid, care va fi condusă de Sebastian Colțescu. Asistenții vor fi Daniel Mitruți și Bogdan Gheorghe, arbitrul VAR este delegat Horia Mladinovic, iar asistentul arbitrului VAR a fost numit Imre-Laszlo Bucsi.

Aflat la unul dintre cele mai bune sezoane din carieră, Colțescu a fost delegat din nou la un derby. Acesta nu va avea însă nu va avea miză în clasament. FCSB e sigură de locul 2, Rapid nu poate termina mai sus sau mai jos de locul 5.

Colțescu a mai condus un FCSB – Rapid în acest campionat. Este vorba despre returul din sezonul regulat, 3-1 pentru roș-albaștri pe Arena Națională.

Meciul de pe cel mai mare stadion al țării va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30. FCSB – Rapid trebuia inițial să aibă loc duminică, de la ora 21:00. A fost însă mutat după ce roș-albaștrii au pierdut titlul în fața Farului, pe 21 mai. Astfel, meciul cu giuleștenii nu mai are miză nu mai e nevoie să se dispute în același timp cu CFR – Farul și CSU Craiova – Sepsi. Cele două partide au loc duminică, de la 21:00.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

  1. Consider că cei mai buni arbitri ar trebui să fie delegați și la meciurile de baraj pt rămânere/promovare în Superliga și nu la un meci care este fără miză în clasament și este doar pt orgoliile miticilor de la FRF, RAPID sau FCSB și ale suporterilor acestor două cluburi veșnic favorizate de arbitraje !
    Dar bine că nu ni la delegat pe Isztvan Kovacs omul care urăște UTA și ne-a batjocorit de fiecare dată când ne-a srbitrat la centru sau din VAR !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed